Næste gang du går i Søstrene Grene er alt ikke som det plejer - heldigvis!

De fiktive søstre er klar med en relancering af deres butikskoncept, som de allerede er begyndt at implementere i deres danske butikker.

Søstrene Grene nyt butikskoncept
© PR/Søstrene Grene

I dag slår Søstrene Grene dørene op til deres nyrenoverede butik på Amager Torv i hjertet af København.

Og hvor butikken og dens artsfæller tidligere har været en prøvelse i tålmodighed og selvbeherskelse med overvældende varemængder, er det nye udtryk en anderledes inspirerende og mere stilsikker oplevelse, erfarer denne skribent.

Der er færre varer på hylderne, bedre plads og mere styling involveret i udstillingen af varerne.

Alt i alt er turen igennem butikken, som første gang bød kunder velkommen i 1992, en lidt mindre stressende og mere inspirerende færd.

Farvel til menneske-forhindringsløb i snævre passager og totalt produktblindhed af bare overvældelse. Goddag til ro og plads.

Søstrene Grene nyt butikskoncept
© PR/Søstrene Grene

Stadig Søstrene Grene

Vægge og hylder er stadig chokoladebrune, musikken klassisk og kasser i fyrretræ er stadig en del af inventaret, så de færreste vil få sig en chokerende ny oplevelse.

Til gengæld er følelsen du står tilbage med, når du har gennemført labyrinten, ikke længere en strabadserende én af slagsen, men en mere rar én. Lidt mere zen.

Håbet er, at vi som kunder i sidste ende vil blive mere inspireret, når vi aflægger søstrene et besøg, lyder det fra folkene bag.

Konceptet, som har fået navnet "retail for the senses", er allerede rullet ud to andre steder i Danmark: Holstebro og Hjørring. Næste gang kommer turen til Haderslev og derefter Køge.

Og efter at have besøgt butikken i København er jeg tilbøjelige til at sige, at det var den bedste udvikling, der kunne ske for Søstrenes univers.

Træk vejret ind... Pust ud. Namaste!