Nu fås Hays populære foldekasser i tre nye farver

'Arctic blue', 'tan' og 'teal' hedder de nye nuancer, der netop nu er landet på hylderne. Skal du have fingrene i én af dem?

Foldekasser Hay
© Hay

De farvede foldekasser er kendt og elsket af mange, og fås i et væld af farver og mange forskellige designs.

Kasserne kan bruges til at opbevare stort set alt - inklusiv mad. Og måske netop fordi de er så fine, at de kan stå fremme som dekoration i sig selv, er de blevet en fast del af manges indretning.

De første på markedet var Aykasa og Hay og sidstnævnte er nu på banen med nye, eksklusive farver, der kun fås hos Hay og deres forhandlere.

Foldekasserne kommer i tre nye, lidt mere afdæmpede farver end de tidligere pasteller og pangfarver: to blålige varianter og en ny brun. 'Arctic blue', 'tan' og 'teal' hedder de nye farver, som du kan se nedenunder.

Hay foldekasse turkis
© Hay
Nye farver foldekasser
© Hay

Foldekasserne, som vi alle kender og elsker, har især været populære i pastelfarver, men især farven tan - den rustfarvede - vil gøre sig godt, hvis du er mere til de jordfarvede og beige nuancer.

Du kan også få kasserne i 'off white', og det er første gang Hay har foldekasserne i bare hvid - hvis du ikke er helt så tosset med farver, som mange ellers er for tiden.

Foldekasse 'arctic blue'
© Hay

Hay viser selv, hvordan de fine foldekasser kan bruges til opbevaring af legetøj på børneværelset, men kasserne kan bruges til alt muligt. Se 20 cool måder, du kan bruge dine foldekasser

Foldekasser, 'colour crate M', h 14,5 x b 30 x l 40 cm, Hay, 79 kr.

Foldekasser, 'colour crate S', h 10,5 x b 17 x l 26,5 cm, Hay, 39 kr.

Foldekasser fra Hay
© Hay
Nye farver foldekasser
© Hay