Nu kan du hente dine Ikea-varer over hele landet

Ikea udvider deres danske biks med afhentningssteder over hele landet, hvor du fremover kan vælge at hente ting købt online - uanset om det er et tandkrus eller et helt køkken.

"Når kunderne ikke kan komme til Ikea, må Ikea komme til kunderne," lyder det i en pressemeddelelse fra det svenske møbelbrand, som netop har offentliggjort nyheden om, at deres kunder fremover kan afhente deres online varer hos 37 nye afhentningssteder fordelt over hele landet.

På den måde behøver afstanden mellem dig og et af Ikeas lige pt fem varehuse ikke afholde dig fra at shoppe de budgetvenlige varer.

Med funktionen "klik & hent" kan du nu på valgte tidspunkter hente dine varer hos fragtbilen på p-pladser rundt om i landet.

LÆS OGSÅ De 25 fedeste Ikea-hacks du skal kende

Leveringsmuligheden er et supplement til Ikeas tilbud om levering inden for tre timer, som blev introduceret i efteråret 2019, hvor det er muligt at bestille og få leveret større ordrer til hjemmeadressen.

Men i modsætning til de nogle gange skyhøje leveringspriser på online køb på Ikeas hjemmeside, koster "klik og hent" kun 79 kr. pr. ordre, uanset om du bestiller et tandkrus eller et helt køkken til afhentning.

De første 37 afhentningssteder er etableret, og Ikea arbejder på at finde flere.

Find de nye afhentningssteder her.