Ny klassiker? Montana lancerer helt nyt reolsystem

I lang tid har vi forbundet montana med deres klassiske bogkasser, men nu udvider de paletten med et helt nyt reolsystem - mon det også bliver en klassiker?

© Montana

Siden Montanas kvadratiske reolsystem så dagens lys i 80'erne er det efterhånden blevet en møbelklassiker, der findes i mange hjem - i utallige kombinationer. Og måske det netop er muligheden for at supplere og forandre opsætningen, der gør, at Montanas første reolsystem blev så populært?

Noget kunne tyde på, at det er opfattelsen hos ophavsmændene selv, for nu lanceres nemlig et helt nyt reolsystem, som bygger på nogenlunde samme filosofi: Det skal være nemt at gøre det personligt.

© Montana

Montana Free

Montana Free er navnet på den nye serie, der kommer på gaden i august, og som bliver præsenteret på den store møbelmesse Salone del Mobile i Milano, som lige nu løber af stablen.

I modsætning til den klassiske reol består Montana Free af fritstående hylder og ikke kasser.

Reolen kan købes i forskellige størrelser og bruges både som bænk i entreen eller gulv-til-loft-reol. Derudover kan systemet suppleres med stofplader, som bruges som bagstykke i reolen, hvis man ønsker et mindre gennemsigtigt møbel.

Reolen fås i fires farver; rød, hvid, sort og en lys grå, mens stofpanelerne fås i otte forskellige farver; blandt andet grå, karry, nude, rustrød og syren.

Priserne løber fra 3.500 - 14.500 kr.

© Montana
© Montana
© Montana
© Montana
© Montana
© Montana
© Montana