Populær shopping-app lancerer længe efterspurgt boligkategori

Indtil nu har den været en tjekket shoppehemmelighed for børnefamilier, men app'en der siden sin lancering er blevet ultra populær, inviterer nu andre med ombord.

Reshopper dk app
© iStock

App’en hedder Reshopper, og er siden sin lancering i 2012 blevet et af de foretrukne steder for videresalg af brugte børnevarer som møbler, tøj og legetøj.

Indtil nu har det kun været børnefamilier, for hvem det har givet mening at købe og sælge via den overskuelige app, men det er der lavet om på med den nye opdatering, så brugerne kan vælge i mellem "til børn", "til mor" og "til bolig" som overordnede kategorier.

Ét af kendetegnene for app'en er, at du som køber bliver præsenteret for varer, der befinder sig tæt på dig - som en slags Tinder for børneting mm.

Skal du købe, kan du vælge at afgive et bud, som sælgeren med det samme kan acceptere og som inkluderer fragten, hvis du ikke selv ønsker at hente varen.

Når sælger sender pakken af sted med en kode modtaget fra Reshopper, trækkes beløbet på dit kort og sælgeren får sine penge udbetalt efter først kommende torsdag.

På den måde undgår både du som køber og sælger utrygheden ved et salg mellem privatpersoner - og det er altså rart!

Desuden er en af fordelene, at alle varer er nøje kategoriserede, så det er nemt at søge det frem, du leder efter.

Men om Reshopper kommer til at kunne hamle op med hhv Dba.dk og Trendsales vil kun tiden vise.

App'en kan downloades til både Android og iOS og du kan læse mere om app'en her.

God loppe-shoppelyst!