Reform lancerer 3 nye designsamarbejder til dit Ikea-køkken

Tilsammen giver de næsten uanede muligheder for at skabe et personligt køkken - selvom nogle elementer nok vil dele vandene lidt...!

© Reform Cph

Reform Cph var nogle af de første her til lands til at designe luksusfronter til Ikeas budgetvenlige køkkenmoduler.

Som noget unikt gør de det ved at invitere prominente og anerkendte designere og arkitekter ind til at skabe deres bud på et køkken.

Både Norm Architects, Cecilie Manz og Bjarke Ingels Group har bidraget med deres design, og nu bliver der altså føjet intet mindre end tre nye designs til porteføljen hos Reform Cph.

De nye bidragydere tæller Studio David Thulstrup, Note Design Studio og Muller Van Severen.

© Reform Cph
© Reform Cph
© Reform Cph

Hvis dit køkken var en cirkusmanege

Mest opsigtsvækkende er den belgiske duo Muller Van Severen, der helt i tråd med deres øvrige virke, har skabt det overraskende, farvestrålende og ret bemærkelsesværdigt køkken 'Match'.

Farverne er lidt som at kigge ned i en pakke Lego; klar grøn, rød og blå. Men til forskel for byggeklodsernes farvepalet er også lysegul, fersken og bordeaux inviteret med til at bryde med de klare farver.

Sammensætningen af materialer er mindst lige så overraskende, og her møder marmor og messing det hårdføre og voksagtige polyethylen, som ofte bliver brugt til skærebrætter.

© Reform Cph
© Reform Cph
© Reform Cph

Én ramme - tre farver

'Frame', som Note Design Studio står bag, er et klassisk køkken, men med både eksklusiv og moderne kant.

Note står bag nogle enormt æstetiske og moderne indretninger og produkter og høster generelt stor anerkendelse for deres udtryk, som balancerer på en knivsæg mellem det klassiske og det hyper moderne.

Det kommer også til udtryk her, hvor panelerne, der indrammer hver front, sammen med røget eg og hvidmalet træ udgør det klassiske, der får charmerende modspil af lyseblåt træ og terrazzo.

© Reform Cph
© Reform Cph
© Reform Cph

Råt og maskulint for alle pengene

Den sidste nyhed er 'Plate' der er udsprunget af Studio David Thulstrup, der også står bag det redesignede Noma.

Køkkenet oser af maskulinitet i materialevalg og udformning. Med mørkt, chokoladebrunt eller børstet stål, skarpskårne kanter, stål bordplade og massivt granit er her et køkken, der er klar til at stå i mod. I sin beskrivelse af køkkenet fremhæver David Thulstrup selv ærligheden i materialerne og det er præcis det, der fylder. Ikke så meget andet. For her er ingen greb eller skjulte finesser. Her er "bare" et flot køkken.

Se endnu flere billeder af de tre forskellige nye køkkener på Reforms hjemmeside her