Royal Copenhagen er klar med en elegant og moderne stel-tilføjelse til deres portefølje

Selvom Royal Copenhagen endnu engang har skabt et klassisk stel, som vi kan være sikre på, at vi vil elske mange år frem, så passer deres nyeste stel også perfekt ind i en af tidens hotteste borddækningstrends.

Royal Copenhagen nyt stel 2022
© Royal Copenhagen

Royal Copenhagen er endnu engang klar med et helt nyt stel!

Stellet hedder 'Hvid Facet' og er en klassisk og tidløs nyfortolkning af deres 'Blomst'-stel fra 2018.

'Blomst' og nu også 'Hvid Facet' er kendetegnet ved ikke "bare" at være rundt, men diskret kantet - eller facetteret, som den kongelige porcelænsfabrik selv beskriver det.

Idéen med det nye stel har været at skabe en samling af porcelæn, som er stærkt nok i udtrykket til at kunne stå alene uden Royal Copenhagens karakteristiske blå maling og som samtidig er både klassisk og moderne.

Inspirationen stammer fra deres originale 'Blå Blomst'-stel, som de lancerede helt tilbage i 1845, men alligevel har det nye stilrene stel associationer til en af de større trends indenfor borddækning og indretning netop nu: japansk minimalisme.

Royal Copenhagen nyt stel 2022
© Royal Copenhagen
Royal Copenhagen nyt stel 2022
© Royal Copenhagen

Stellet består af i alt otte dele: middagstallerken, frokosttallerken, dyb tallerken, krus, stort og lille serveringsfad samt en stor og lille skål med priser fra 249 kr. for den mindste skål til 819 for det store fad.

'Hvid Facet' kan købes eksklusivt i Imerco, Royal Copenhagens egne butikker og på royalcopenhagen.com fra maj 2022.