Så er der nye motiver til alle os, der elsker de nuttede Mumi-kopper!

Kalder alle Mumifans! Der er godt nyt fra Mumidalen og vi tør godt love, at det egner sig særligt godt til vintermånederne!

Mumitroldene
© Fiskars

Arabia løfter sløret for nye motiver til Mumi-stellet

Der er godt nyt til dig, der elsker de buttede hvide trolde fra Mumidalen. Arabia, der står bag det hypede stel med figurerne lancerer til efteråret tre nye motiver.

Det ene motiv er Mumi-familiens hus, der optræder på den fineste kande til fx vand eller saft. På kanden ses huset udefra med de mange vinduer, Mumitroldens rebstige og et væld af husets beboere. Med kanden følger desuden et låg, der er udformet som taget med de karakteristiske, røde tegl.

Desuden bliver der også med efterårslanceringen sendt en lille kande på markedet, som viser Mumihuset indefra, hvor familien hygger sig i lænestolene. Perfekt som mælkekande på kaffebordet.

Mumitroldene kande
© Fiskars
Mumitroldene kande
© Fiskars

BILLEDE Mumi-kande med låg, 1 l, 329,95 kr., Mumi-kande, 0,35 l, 229,95 kr. - de to kander er i handlen fra september 2018.

Nyt motiv på de populære kopper

Traditionen tro bliver det populære stel med blandt andet kopper og skåle også udsmykket med nyt motiv til de mange samlere.

Det nye motiv viser det magiske øjeblik, hvor Mumitrolden oplever sne for første gang. Serien, der har fået navnet "Let Snefald" består af et krus, en skål, minikrus og to små skeer. Produkterne vil være til salg fra primo oktober og frem til slutningen af februar 2019.

Mumitroldene krus
© Fiskars
Mumitroldene krus
© Fiskars

BILLEDE Krus, 0,30 cl, 169,95 kr., Skål, 15 cm, 199,95 kr., Skeer, 79,95 kr. pr. stk., Minikrus, 4 stk, 149,95 kr.,

Gør som 27.000 andre - helt gratis!

Vil du have det bedste fra Bolig Magasinet; de seneste nyheder, inspirerende boligreportager og konkurrencer direkte i indbakken?

Skriv dig op til vores altid inspirerende nyhedsbrev