© Tvis Køkkener

Sådan gør du nemt boligdrømmene til virkelighed

Drømmer du om nyt køkken, badeværelse eller måske nye møbler? Se, hvordan du kommer godt i gang med de store ændringer i boligen og finder den rigtige løsning.

1. marts 2018 af Benjamin Native Studio for idényt Inspirationskataloger

Du kender det helt sikkert - du skal investere i noget nyt til dit hjem og søger rundt på nettet eller går fra butik til butik for at samle inspiration. Det kan være en tidskrævende opgave at blive klogere på alle de nyeste ting til boligen.

Nu bliver det lidt lettere - idényt.dk har nemlig samlet de smukkeste digitale kataloger ét sted, så du kan læne dig tilbage og undersøge, hvad der er den helt rigtige løsning for dig.

Du finder inspirationsuniverset på idényt.dk her.

© Skovby

Nye møbler

Læs de nyeste kataloger her.

Hvis du skal i gang med at lede efter nye møbler til boligen, er det en god idé først at tænke over, hvad dit praktiske behov er. Hvor stor skal sofaen være? Hvor mange mennesker vil du gerne vil have plads til rundt om spisebordet? Derefter skal du tænke over, hvilken stil du gerne vil have møblerne i. Hvis du gør dig de indledende tanker, er der større chance for, at du investerer i møbler, du vil blive glad for i mange år fremover.

© Mosaikhjørnet

Fliser, klinker og mosaikker

Læs de nyeste kataloger her.

Det er meget populært at opdatere boligen med smukke mosaikker og klinker på vægge, gulve og møbler. Det åbner nemlig et væld af muligheder for at personliggøre dit hjem i med unikke farvesammensætninger og geometriske mønstre. Overvejer du at kaste dig ud i et opdateringsprojekt i boligen? Så søg inspiration i de smukke kataloger først. 

© Svane Køkkenet

Køkken

Læs de nyeste kataloger her.

Drømmer du om nyt køkken - men er i tvivl om, hvordan du griber projektet an? Køkkenet kan være et stort projekt at gå i gang med, men hvis du gør forarbejdet godt, kan du skabe det perfekte køkken, der passer netop til din stil og dine behov. Find inspiration i katalogerne, hvor du kan se køkkener i alle størrelser og stilarter. Så bliver det lidt lettere at finde ud af, hvordan drømmekøkkenet ser ud for dig.

© Elfa Lumi

Garderobe

Læs de nyeste kataloger her.

En garderobe kan være et stort projekt at kaste sig ud i, fordi der er mange beslutninger, der skal træffes. Hvilken størrelse er den rigtige? Hvilke farver og materialer er perfekte til skabslågerne? Hvordan skal skabet indrettes indvendigt med opbevaring?

© Svedbergs

Bad

Få inspiration til den helt rigtige løsning for dig i katalogerne her.

Badeværelset er ofte et dyrt rum at renovere. Derfor skal det helst gøres rigtigt første gang, og du gør derfor dig selv en tjeneste ved at lægge en samlet plan for hele rummet. Find inspiration i andres badeværelser i katalogerne - så er du godt på vej mod drømmebadeværelset.

© Vica

Udestuer, drivhuse og orangerier

Læs de nyeste kataloger her.

En oplagt mulighed for at udvide boligen med et ekstra uderum eller gøre hverdagen mere selvforsynende, hvis du har grønne fingre. I dag findes der mange smukke og moderne orangerier, havestuer og drivhuse, så du let kan finde din egen favorit, der både opfylder dine krav til størrelse og design.

Måske er du interesseret i ...

Andre læsere kan også lide...

Seneste