Se, hvilken plante der passer bedst til dig og dit stjernetegn

Hvert stjernetegn har nu sin plante! Se, hvilken der passer særligt godt til dit stjernetegn og personlighed her.

© Getty Images

Du har sikkert allerede hørt, at alle 12 stjernetegn har forskellige sten og krystaller tilknyttet, der er særligt gunstige for personer født i de respektive tegn.

Bliv klogere på stjernetegnes datoer, kendetegn, og meget mere

Men har du nogensinde hørt om planter, der matcher særligt godt med dit stjernetegn?

Nej, vel? Det havde vi heller ikke!

Og du bliver da heller ikke lovet en større følelse af zen, hvis du køber planten knyttet til dit stjernetegn nedenfor.

Til gengæld symboliserer de valgte planter alle noget specifikt kendetegnet ved din personlighed baseret på dit stjernetegn. Fx er væddere ofte ambitiøse, dristige og elsker at være i centrum, hvorfor en markant plante, der er svær at overse er oplagt.

Det amerikanske møbelbrand Faraway Furniture har stykket en komplet liste over gode stjernetegns- og plantematch sammen.

Find dit plantematch nedenfor.

Vædderen

(21. Marts – 19. April)

Som vædder er du ofte ambitiøs og dristig, og elsker at være nummer ét. Derfor mener Faraway Furnitures eksperter, at caltheaen passer godt til dig. Caltheaen har farverige blade der er lige så fremtrædende og svære at overse, som den typiske vædder.

Caltheae

© Getty Images

Tyren

(20. April – 20. Maj)

Som tyr holder du af at slappe af i fredfyldte og rustikke omgivelser. Elefantfoden er derfor den ideelle plante til dette stjernetegn. Ligesom tyren, er der ikke noget bedre for en elefantfod, end at slappe af - og gerne i en solfyldt vindueskarm.

Elefant fod også kaldet Beaucarnea recurvata

© Getty Images

Tvillingen

(21. Maj – 20. Juni)

Hos tvillingen er der fart på, så meget fart, at du til tider syntes det kunne være nødvendigt med en klon af dig selv. Derfor passer en bromeliad så godt til dig! Den laver nemlig små skud af sig selv der erstatter den oprindelige plante.

Bromeliad i en af dens mange versioner

© Getty Images

Krebsen

(21. Juni – 20. Juli)

Ifølge Faraway Furnitures eksperter, er personer født i krebsens tegn intuitive og håndgribelige. Er du krebs, minder du derfor om slørasparges, der nemt kan tilpasse sig og tolererer både lyse og mørke hjørner.

Slørasparges også kendt som asparagus setaceus
© Getty Images

Løven

(23. Juli – 22. August)

Løven er kendt for at være et vildt tegn, der elsker at baske i sollyset. Derfor minder løven mest om yucca palmen! Den elsker nemlig solen og dens piggede blade minder om løvens livlige personlighed.

Yucca palme

© Getty Images

Jomfruen

(23. August – 22. September)

Jomfruen er efter sigende praktisk og perfektionist, og passer derfor utroligt godt sammen med begoniaer. Begoniaer er nemlig yderst praktisk, da de kun kræver vand en gang imellem. Derudover kommer de i mange forskellige farver og mønstre, og er derfor perfekt til perfektionisten der søger noget bestemt til sin bolig.

Begonia

© Getty Images

Vægten

(23. September – 22.Oktober)

Vægten er kendt for at påskønne harmoni og ligevægt. Er du født i vægtens tegn, er fredsliljen derfor den perfekte plan til dig. Med dens afgiftende egenskaber og elegante blomster, er der balance mellem det praktiske og smukke.

Fredslilje

© Getty Images

Skorpionen

(23. Oktober – 21. November)

Skorpionen er et stærkt tegn der kan klare det meste. Jernplanten minder derfor mest om dig. Den kan nemlig sagtens klare sig under vanskelige forhold, som for lidt lys og dårlig jord.

Jernplante også kendt som aspidistra elatior

© Getty Images

Skytten

(22.November - 21. December)

Skytten er kendt for sin eventyrlyst, og den perfekte plante for dig er derfor en afrikansk viol. Denne plante er nemlig, ifølge Faraway Furniture, en af de mest populære husplanter verden over!

Afrikans viol

© Getty Images

Stenbuk

(22. December – 21. Januar)

Stenbukken har ry for at være stræbende og vil gerne imponere andre. Guyana kastanjen er derfor lige noget for en stenbuk. Det siges nemlig, at den bringer held og lykke, samt finansiel succes. Det er da imponerende!

Guyana kastanje

© Getty Images

Vandmanden

(20. Januar – 18. Februar)

Dette stjernetegn repræsenterer en mystisk healer, der giver vand og liv til verden. Den mystiske plante tillandsia passer derfor godt til en vandmand. Luftplanten (som den også kaldes) gror nemlig ikke i jorden, men på andre planter, og giver derfor liv til det de gror på.

Luftplante også kaldet tillandsia

Fisken

(19. Februar – 20. Marts)

Fisken er konstant splittet mellem fantasi og virkelighed, og passer derfor godt sammen med paradistræet. Får det ikke nok vand slumrer det hen, men lige så snart det får vand sætter væksten ind.

Paradistræ