© Instagram @allybellfloraldesign

Skal vi tro søgestatikken bliver denne blomst årets største hit!

Det fantastiske er, at den er lige så smuk at se på frisk som tørret!

20. april 2018 af Mi Skjold Brix

Eukalyptusgrene, philodendron og markblomster. Mange forskellige, smukke blomster og planter har gennem tiden været i særlig høj kurs, og skal vi tro søgestatistikken, så tyder noget på, at mange vil kaste deres kærlighed på en helt særlig en af slagsen i den nærmeste fremtid.

Søgningen på pampasgræs steg nemlig med intet mindre end 500 procent over et år på Pinterest, og den finurlige gevækst oplever også en heftig opmærksomhed på Instagram.

Pampasgræs er en blomst, der kan blive op til tre meter i alt! Dens næsten fjerlignende blomst og smukke udseende i tørret tilstand gør den anvendelige i et utal af sammenhænge. Den findes både i den beige/hvide variant og en ret bjergtagende lyserød.

Blandt danske instagrammere bliver den i høj grad brugt i vaser i al sin smukke enkelthed, mens der findes mange eksempler på, at blomsten er et hit til bryllupper, hvor den får lov at indgå i ikke bare buketten, men også i store blomsterdekorationer og sågar i loftinstallationer. 

Et opslag delt af saar manche (@saarmanche) den

Et trick lyder, at du kan spraye din tørrede pampasgræs med hårspray, så den holder faconen, men det er nu ikke noget, vi endnu har afprøvet, så det er på eget ansvar.

PSSST Mangler du inspiration til gardiner, har vi lavet den ultimative guide til gardiner og alt, du skal vide om varianter og de bedste forhandlere.

Måske er du interesseret i ...

Andre læsere kan også lide...

Seneste