Smugkig Ikeas nye 'Självständig'-kollektion - på gaden 5. oktober

Med møbelhusets kommende særkollektion har de endelig taget konsekvensen af de mange hacks, folk laver med deres møbler.

Har man sagt Ikea, har man næsten også sagt hack.

I disse tider, hvor individualisme og personlig stil er et buzzword, er der gået sport i at sætte sit eget præg på alt fra kommoder til køkkener.

Det vigtigt for de fleste af os at bo personligt med en blanding af kontraster som nyt og gammel, dyrt og billigt, og det har Ikea naturligvis også set og tager nu konsekvensen af den udvikling.

  1. oktober sender varehuset kollektionen ’Självständig’ på gaden, hvor der bliver lagt op til, at kunderne skal sætte deres personlige præg på de forskellige dele; blandt andet modulérbare madrasser, tæpper, der sælges som samlesæt, særlige møbel-ben til at skræddersy din kommode eller sofa og vaser, der alle er unikke.

  2. Vores designteam har hentet inspiration fra DIY-bevægelsen, som netop lægger op til, at den enkelte gør tingene selv og på sin helt egen måde. Kreative sammensætninger af noget så simpelt som et gulvtæppe gør dit hjem personligt og legesygt, siger Julie Grue, Commercial PR Responsible hos IKEA Danmark.

Få et smugkig på kollektionen her.