Snart kan du shoppe Søstrene Grene på nettet

Endelig! tænker mange nok. Søstrene Grene har lyttet til kunderne og slår dørene op til et online univers, hvor deres mange budgetfund kan købes.

Indtil nu har Søstrene Grene været en butik omgærdet af en vis mystik med de to fiktive søstre Anna og Clara som de anonyme afsendere med hang til høflig De og Dem-tiltale.

Deres digitale tilstedeværelse er minimal - helt i tråd med brandets hyggelige bedstemor-DNA, og vil kunderne have fingre i varerne, må de kridte skoene og troppe op i en af de 240 fysiske butikker på verdensplan.

Men en gammel dame kan også lære nye tricks!

Og Søstrene Grene og kædens CEO, Mikkel Grene, som er anden generation i spidsen for familievirksomheden, har lyttet til kundernes bønner og lancerer langt om længe webshop!

Webshoppen bliver en del af et større digitalt univers.

”Den virkelighed, vi i dag lever i, er sådan, at vi alle sammen bruger mere tid online, så derfor er det også naturligt, at vi hos Søstrene Grene følger den udvikling,” siger Mikkel Grene i en pressemeddelelse.

Men selvom den digitale tidsalder ikke oplagt harmonerer med Søstrene Grenes DNA fra dengang første butik åbnede i Aarhus i 1973, så vil firmaet holde fast i hyggen – også online.

”Ambitionen med vores digitale transformation er, at vores digitale univers skal understøtte de fysiske butikker, og at begge dele skal bidrage til den hyggelige og unikke oplevelse, vi ønsker at give vores kunder,” siger Mikkel Grene.

Hvornår webshoppen helt præcis går i luften, kan han ikke løfte sløret for, men vi lover at holde jer opdateret.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev - så er du sikker på ikke at overse noget nyt om den kommende webshop - HER