Sofakompagniet udvider deres sortiment med 7 nye farver

Det budgetvenlige brand har peppet sortimentet op med tekstiler i 7 nye farver, der giver dig mulighed for at lege endnu mere med udtrykket.

26. juni 2018 af Mi Skjold Brix

Sofakompagniet har siden 2012 været en spiller i boligbranchen, som har givet andre budgetmærker kamp til stregen, når det gælder at tilbyde prisvenlige møbler i moderne design og med de nyeste tendenser for øje. 

Til at begynde med var det især de grå sofaer i vævet kvalitet, der fandt vej fra deres fabrikker i Vietnam til de danske boliger, men siden er det blevet til mange flere farver og materialer.

Og nu er de klar til at opruste med yderligere syv farver i deres sortiment. Alle inspireret af oldtidens romerske by Pompeii, hvor de riges boliger var kendetegnet ved disse syv nuancer. 

Og hvor det for nogen måske kan lyde lige lovlig vovet med en blå eller gul sofa, så tror firmaets designchef på, at der nok skal være salg i de syv farver.

"Fordi vi har skåret alle de fordyrende mellemled over er vores priser så lave, at vores købere typisk tør tage chancer og vælge en vild farve," siger designchef Cathrine Rudolph i en pressemeddelelse.

Hun understreger dog, at Sofakompagniet også samtidig udvider antallet af grå sofaer, da den fortsat er et hit.

Andre læsere kan også lide...

Seneste

Måske er du interesseret i ...