To populære museer på plakatfronten har ENDELIG åbnet webshop

I disse tider, hvor vi alle bruger langt mere tid derhjemme, end vi plejer, hilser vi i den grad nyheden om nye lettilgængelige lækkerier til hjemmet velkommen!

Køb Louisiana plakater online

Det har længe været populært at indrette sig med smukke museumsplakater og herhjemme har især det franske Galleri Maeght været særligt populært.

Og en af grundene til, at det er et udenlandsk museum, hvis navn optræder på mange plakater og billedvægge herhjemme er måske tilgængeligheden?

For ud over at de er smukke og kommer i mange forskellige varianter, så kan Maeght-plakaterne i høj grad også klikkes hjem på nettet i modsætning til plakaterne fra nogle af de danske museer, som ellers også er ret så populære.

Men det bliver der heldigvis endelig lavet om på nu!

Hvor du før skulle troppe op på matriklen eller sende en mail og lave en særbestilling er det nu muligt at klikke det nordsjællandske museum Louisianas plakater hjem fra deres netop åbnede webshop.

Hurra for det!

Louisiana Picasso plakat
© Louisiana

Louisiana og Design Museum Danmark får webshop

Louisiana står blandt andet bag den populære Picasso keramik-plakat og Walton Ford-plakatan med neon lyserød skrift og et lettere morbidt motiv med fugle og fisk, som er kendetegnet for Fords kunst.

Og selvom det ikke er hele Louisianas brede bagkatalog af flotte print, der ligger tilgængeligt i deres nye online biks, så kan du trods alt finde en god stak af de fineste versioner.

Samme manøvre har Design Museum Danmark i øvrigt også lavet! Og det kan kun være en fordel, for deres ultrapopulære plakat for udstillingen "Learning from Japan" har været og er fortsat temmelig populær med sit simple udtryk og smukke blå farve.

Så trænger dine vægge til en opdatering, nu hvor du formentlig har haft lidt for god tid til at stirre på dem, kan du klikke nye lækkerier til fornuftige priser hjem fra Louisianas nye webshop eller Design Museum Danmarks.