TV2 forsøder det isnende forår med anden sæson af sommerskønt boligprogram

Første afsnit bliver sendt i aften - du kan godt glæde dig!

Deltagere Sommerdrømme 2021
© Simon Grossert Linnemann/TV 2

Sidste år faldt boligprogrammet 'Sommerdrømme' på et tørt sted i forårssendefladen uden så meget nyt i boligkategorien...

Nu lander anden sæson ikke bare på et tørt sted, men i et iskoldt forår med underholdningstørke og ikke meget andet at søge trøst hos end diverse skærme.

Hurra og velkommen, siger vi bare.

'Sommerdrømme' kunne måske mere passende have heddet 'SommerHUSdrømme'. Det er nemlig en sommerversion af det populære 'Nybyggerne', hvor fire par skal dyste om at indrette sig til en sejr, der vil sikre dem det hus, de har knoklet for at transformere fra bare vægge til et hjem.

De fire par har hver 310.000 kroner til at komme i mål med deres - i dette tilfælde - sommerhuse, som denne gang ligger ved Marielyst på Falster.

Og hvor de fire par sidste år bestod af par med undtagelse af to søstre, så er der kun ét ægtepar med i dysten denne gang. Dommerne er som sidste sæson bygningssnedker Jacob Carlsson og tidligere redaktør på Femina Camilla Kjems.

Igen i år er det Pelle Emil Rex Hebsgaard, der som vært guider seerne og deltagerne i mål.

Du kan møde alle par herunder og glæde dig til første afsnit af programmet som bliver sendt i aften på TV2 kl. 20.00 og på TV2Play.

Sømmerdrømme venner Asger Mathias badminton
© Simon Grossert Linnemann/TV 2

Vennerne Asger og Mathias

Asger (23) og Mathias (23) er venner og bor begge i Århus. Asger har en professionsbachelor i markedsføringsøkonomi, og Mathias studerer økonomi på Aarhus Universitet.

De mødte hinanden til badminton og fandt ud af, de begge holder af udelivet. Fiskeri er deres store hobby, og de har købt en lille båd sammen, som de sejler ud i og fisker fra og taler om store og små ting i livet.

DERES SOMMERHUSSTIL MED FÅ ORD Naturliv, der skaber ro, nordisk stil i form af enkelthed og masser af træ samt fællesskab: et sted, der rummer mangfoldighed og et frirum væk fra storbyens jag.

Følg dem på Instagram her og her.

Sømmerdrømme 2021 far og datter
© Simon Grossert Linnemann/TV 2

Far og datter, Ole og Anne

Ole (56) og Anne (28) er far og datter. Ole er svagstrømsingeniør og bor i Fredericia, og Anne er nyuddannet arkitekt med speciale i bygninger med kulturarv og bor lidt uden for Silkeborg. De er begge friluftsmennesker og elsker udeliv, genbrug og bæredygtighed. De drømmer om et fælles sted - et sommerhus, der er deres, og hvor de ikke er på besøg hos hinanden.

DERES SOMMERHUSSTIL MED FÅ ORD Klimabevidsthed med genbrug af ressourcer, samlingssted for generationer nu og i fremtiden og multifunktionalitet - natur i stuen og stue i naturen.

Følg dem på Instagram her.

Sommerdrømme Lambang og Kaspar
© Simon Grossert Linnemann/TV 2

Ægteparret Lambang og Kaspar

Lambang (37) og Kaspar (33) er gift og bor i Valby med deres tvillinger, som er født af en rugemor i USA. Lambang er børnelæge, og Kaspar arbejder som PR- og kommunikationsrådgiver.

De har kæmpet for at få børn og brugt alle deres penge på livsdrømmen om at blive en familie, så derfor bor de nu småt. Drømmen om et sommerhus er derfor også drømmen om et fristed og frirum for dem og deres børn.

DERES SOMMERHUSSTIL MED FÅ ORD Kystnært sommerhus, der kan favne forskellene i deres kulturelle ophav: At det eksotisk indonesiske og enkle danske ikke bare kan bo i hinanden, men tilsammen faktisk forstærke fortællingen om en særlig måde at gå til livet på.

Følg dem på Instagram her og her.

Sommerdrømme 2021 tvillinger
© Simon Grossert Linnemann/TV 2

Tvillingesøstrene Maja og Lone

Maja (32) og Lone (32) er enæggede tvillinger. Maja er pædagog og bor i Tranbjerg, og Lone er business analyst og bor i Viby J med kæreste og barn. De er store familiemennesker og ses næsten hver dag, og de drømmer om at skabe et sted, hvor de kan samle hele familien.

DERES SOMMERHUSSTIL MED FÅ ORD Sprudlende i form af farver og loppefund, naturlige materialer og familiær/cosy, så der både er plads til sjov og leg for børnene og hygge og afslapning for de voksne.

Følg dem på Instagram her og her.