Yes! Nu kan du drikke din te (eller kaffe) af et helt særligt stel!

Kalder alle Disney-fans! Få lidt af barndommens magi ind i dit voksenliv med disse skønne fund.

chip kop

Der er intet så hyggelig som at gense sin barndoms favorittegnefilm! For mange hører de gamle Disney-film til i toppen, og er du en af dem, der havde fortællingen om Belle og udyret blandt dine yndlings, så vil dette shoppetip varme dit hjerte.

Du kan nemlig få fingrene i porcelænet fra Skønheden og Udyret i en version, der er tilpas fin til, at du sagtes kan være det bekendt - også selvom dåbsattesten siger, at du har mere end 10 år på bagen.

Du kan blandt andet få Chip, den lystige tekop, der gør Belles ophold på slottet en smule mere hyggeligt i begyndelsen.

Og har du ikke lyst til at stoppe der, kan du også få hans mor med i købet, så du har en kande at skænke af.

Og det stopper ikke engang der! Den halvflabede sukkerskål er faktisk også en del af sortimentet. Så du kan altså servere din "afternoon tea" med et fuldt sæt fra det eventyrlige, fortryllede slot i Disney-klassikeren.

Eneste lille men, synes vi, er, at den kære Chip mangler noget... Har du også spottet det? Som navnet antyder, har han i filmen et skår, men måske det af praktiske årsager er meget rart, det ikke følger med i købet trods alt.

Køb testellet fra Skønheden og Udyret her

Drømmer du om det fulde sæt med Mrs Potts, 3 x Chip-kopper og sukkerskålen koster det omkring de 1.000 danske kroner. En enkelt kop koster omkring 130 kr.

OBS Da stellet sendes fra Kina, kan du risikere at skulle betale told. Du kan beregne, hvad tolden på din ordre i så fald bliver her.

Køb stellet her