Skab grønne junglevibes i dit hjem med massevis af planter

Fyld hjemmet med planter, og få en frodig og jungleagtig stemning.

Hjemlige junglevibes

Grønne planter giver farve og liv i hjemmet, de er gode for indeklimaet, og de kan give nogle superfede effekter i dit hjem.

Store, grønne planter kan skabe drama i indretningen med deres volumen, og de kan også bruges til at give en jungleagtig hulestemning, hvis du er til den slags.

Vi har samlet nogle flotte hjem med urbane junglevibes, så du kan blive inspireret til at starte din egen hjemmejungle.

Flot kontrast

De store planter giver noget lækkert og vildt til en ellers minimalistisk indretningsstil, og den klare, grønne farve står i flot kontrast til det dæmpede farveskema.

En kan være nok

Hvis du ikke er så meget til mange små planter, så kan én stor plante også skabe masser af drama på egen hånd - og så er der kun én at vande.

Udfyld tomrummet

Har du et tomt område, for eksempel under trappen, kan du fylde det ud med flotte planter i flere højder.

Grønt i højden

Det ser flot ud at hænge planter i vinduet i forskellige højder, især hvis du har store vinduer, der er svære at indrette.

Del op med planter

Hvis du ikke har så meget plads, kan du dele rummet op med en grøn rumdeler. Det er flot og effektivt, men uden at virke for voldsomt.

Huleagtig hyggekrog

Brug planterne i hjemmets hjørner og kringelkroge, og skab en hyggelig, huleagtig stemning - helt perfekt til hyggelæsning.

Grønne hylder

En reol eller hylde kan også fyldes med masser af planter - brug forskellige typer for at skabe en fin effekt med flere lag.