Til dig, der drømmer om smartere og smukkere opbevaring i køkkenet
Tallerkener, skåle, glas, gryder. Der er for alvor brug for god opbevaring i køkkenet – og så må den gerne være pæn oveni.
6 praktiske tips til køkkenet
Fyld gryn, mel, korn og pasta i pæne opbevaringsbeholdere. Så kan de stå fremme og pynte – og du får mere plads i skabe og skuffer.
Brug hængepotter til dine krydderurter, og spar plads på køkkenbordet.
Saml olier, salt, peber og marinader på en fin flise eller bakke ved komfuret.
Gør madlavningen let – opbevar gryder og pander i et ophæng ved komfuret, så har du det, du skal bruge lige ved hånden.
En knagerække kan bruges til andet end viskestykker. Brug den over køkkenbordet til urtesaks, skærebræt og grydelapper.
Slut skabsvæggen af med en åben reol med plads til nips og kogebøger. Praktisk og hyggeligt.
Reol, ‘Rimini White’, h 192 x b 60 cm, fra 5.625 kr., JKE Design.

Ophæng, ’Square Rack’, h 80 x b 50 cm, 800 kr.,Ferm Living.

Flise, 30 x 30 cm, 590 kr., Arttiles.

Knagerække, ’Rack’, l 51,5 cm, 800 kr., By Wirth.

Opbevaringsglas, 300 kr., Louise Roe.

Vitrineskab, ’Model V2’, h 210 x b 150 x d 40 cm, 21.000 kr., Lindebjerg Design.

Beholder, ’Create me’, fås i flere størrelser, fra 80 kr., Andersen Furniture.
