Smukke stel af Gordon Ramsay og Ellen DeGeneres kommer til Danmark

Den internationalt anerkendte kok, Gordon Ramsey, og den verdenskendte TV-vært Ellen DeGeneres har designet deres personlige stel, som du nu kan købe i Danmark

© Royal Doulton

Designsamarbejder med engelske Royal Doulton

Gordon Ramsay, der er kendt i hele verden for sine restauranter, bøger og TV-programmer og Ellen DeGeneres, der er verdenskendt som TV-vært, komiker og entreprenør har designet deres personlige stel og serveringsdele for det engelske livsstilsbrand Royal Doulton.

Royal Doulton blev etableret i London i 1815 og har lige siden været kendt inden for design til boligens indretning og borddækning. Brandet er bl.a. kendt for sine unikke designsamarbejder, hvor partnerne får mulighed for at udtrykke deres individuelle personlighed gennem Royal Doultons design.

Og nu er to af Royal Doultons største designsamarbejder kommet til Danmark, nemlig: ED Ellen DeGeneres Crafted by Royal Doulton og Gordon Ramsay for Royal Doulton – Union Street Café.

Et stort udvalg af service fra disse to kollektioner lanceres eksklusivt i Imerco fra henholdsvis uge 32 (Ellen DeGeneres) og 33 (Gordon Ramsay).

© Royal Doulton
© Royal Doulton

Gordon Ramsay for Royal Doulton – Union Street Café

Gordon Ramsays kollektion fås i to farvevarianter; en stærk klar ’Middelhavs-lyseblå’ nuance og en mere neutral cremehvid. Begge farver reflekterer Gordon Ramsays passion for det rustikke, men også elegante italienske køkken og understøtter også hans private afslappede tilgang til servering af dagens måltider.

© Royal Doulton
© Royal Doulton

ED Ellen DeGeneres Crafted by Royal Doulton

Ellens kollektion er elegant og fyldt mønstre, teksturer, farver og symbolske budskaber. Stellet fås i to farvevarianter og har en elegant tekstur og finish, der let kan mikses med andet service i borddækninger og interiører generelt. Produkterne kan købes som individuelle dele i Imerco.