Snyd dig til den rå murstensvæg, du drømmer om

Hvis du drømmer om en rå murstensvæg, men aldrig lige har fået gjort noget ved det, så er der hjælp at hente - nu kan du nemlig bare sætte murstenene på, og det er både nemt og hurtigt.

Rå murstensvæg i plader bag billedramme og lys
© Gamle Mursten Vægsystemer

Slip for det hårde arbejde

Der har været tonsvis af DIY-guides til, hvordan du laver din egen rå murstensvæg, og det er forståeligt nok - de er nemlig supercool og kan virkeligt gøre noget for et rum.

Problemet med gør-det-selv er desværre, at man gerne skal, ja, gøre det selv, og man skal jo også gerne være sikker på, at der faktisk er mursten i væggene. Eller sådan var det i hvert fald tidligere; nu kan du faktisk få en rå murstensvæg derhjemme næsten uden at løfte en finger.

Smuk og rå murstensvæg i plader med planter og billedrammer
© Gamle Mursten Vægsystemer

Genbrugsmursten

Gamle Mursten Vægsystemer er meget passende navnet på det firma, der kan løse dit murstensproblem; de genbruger nemlig gamle mursten, som de skærer til murstensskaller og monterer på en plade af enten gips, genbrugskork eller mineraluld - lige til at skrue op på væggen.

Hullerne er for-borede og pladerne er skåret i moduler, som du sagtens selv kan bære og rimeligt nemt skrue op på væggen uden at være født med en boremaskine i hånden. Vupti, så har du din egen New Yorker-lejlighed, så du kan drømme dig væk til Manhattan fra sofaen.

Autentisk rå murstensvæg lavet med plader uden, at det kan ses

Få den murstensvæg, du har drømt om, f.eks. som mindre element, der skaber kontrast.

© Gamle Mursten Vægsystemer

Miljøvenlig genbrugsløsning

Murstenspladerne er desuden lavet på en måde, som gør dem fugt-transporterende og dermed giver de et behageligt og sundt indeklima. Du slipper for at vedligeholde væggen, du kan selv vælge bagplade og murstensfarve, og du gør endda miljøet en tjeneste, når du genbruger mursten - det kan nærmest ikke blive bedre.

Hvis du skal flytte eller gerne vil rykke væggen, kan du bare skrue den ned igen, så det er nemt at rykke rundt på tingene, hvis du har lyst. Prisen starter fra omkring 750 kr pr. m2, så det er en nem måde at få de rå vægge, du drømmer om, til en rimelig pris.

Hvis du mangler inspiration eller tips til at indrette med rå murstensvægge, så kan du læse de bedste tips fra Bolig Magasinets stylist Julie Løwenstein lige her.
For flere detaljer om Gamle Mursten Vægsystemer kan du tjekke deres hjemmeside her.

HÅNDPLUKKET TIL DIG