Soveværelse inspiration indretning
© Foto: Thomas Dahl / Styling: Benjamin Native Studio

10 ting til dig, der vil have et soveværelse i zen

Gør dit soveværelse til et frirum, hvor du får ro til at koble af fra hverdagens larm.

15. april 2019 af Benjamin Native Studio for ILVA

Soveværelset er dit helle. Det er her, du skal lade op og slappe af efter en lang dag. Derfor bør du skabe et soveværelse, hvor der er rum til fordybelse og velvære i hverdagen, og hvor roen kan sænke sig.

Kombinér den skandinaviske stil med den japanske minimalisme, og brug få genstande for at skabe et soveværelse, hvor du virkelig kan koble af. Vi har samlet 10 ting fra ILVA, du kan bruge til netop det – se dem herunder.

Soveværelse inspiration indretning
© Foto: Thomas Dahl / Styling: Benjamin Native Studio

Hold dig til lyse toner og jordbundne farver i dit soveværelse for en zen fornemmelse. Giv dig selv et visuelt pusterum ved ikke at hænge noget op på væggen, og lad i stedet vægfarven tale for sig selv. Hold også tekstiler som sengetøj og plaider i rolige nuancer, men tilføj accenter  med vaser eller puder i farver som mosgrøn eller okker.

Aries sengegavl
Shanta pude
Serissa plaid
Moss pude


Diskrete duftlys i vase
© Foto: Thomas Dahl / Styling: Benjamin Native Studio

Skab en rolig atmosfære med få og store møbler og nips i nedtonede farver. Brug tørrede blomster og planter, og bring på den måde naturen indenfor. Understøt stemningen med diskrete duftlys, der både pynter og gør soveværelset indbydende. 

Mannie vase
Diss duftlys med coconut beach-duft
Bamboo skammel
Soveværelse træ, bambus, flet og bomuld
© Foto: Thomas Dahl / Styling: Benjamin Native Studio

Lad dit soveværelse emme af hygge med materialer i træ, bambus, flet og bomuld – det giver et naturligt og varmt udtryk trods de lyse farver. Lad dig inspirere af japansk minimalisme, og vælg møbler og nips i et simpelt formsprog.

Read bordlampe
Pagino stumtjener
Candie kurv

Håndplukket til dig

Seneste

Måske er du interesseret i ...