© Foto: Thomas Dahl

3 forskellige måder at style dit soveværelse på

Er der sket en stor forandring i dit liv? Eller har du bare lyst til at give dit soveværelse den skønneste makeover? Her får du inspiration til at indrette en drøm af et soveværelse med tendensfarver, fine accessories og en kvalitetsseng fra Auping.

13. august 2018 af Benjamin Native Studio for Auping

Nyt job og nyt hus, ny kærlighed, nyt singleliv eller nyfødt baby... Der kan være mange gode grunde til at opdatere soveværelset og ikke mindst at investere i en ny seng. Hæng derfor på her, hvor vi guider til tre smarte måder at indrette det perfekte soveværelse på. De stritter i forskellige stilretninger, men har én ting tilfælles; de gør det lettere at få de nødvendige timer i Drømmeland, så du kan fungere optimalt i hverdagen. 

Find en favorit, sving malerpenslen – og sov godt.

Det ultimative feminine soveværelse

Der er nogle helt bestemte fordele ved at være (eller blive) single. Én af disse er, at du kan indrette dig præcis, som du altid har drømt om – uden at gå på kompromis. Forkæl derfor dig selv med en ny seng fra Auping i en af tidens trendfarver.

Essential, der er skabt af Köhler&Wilms i Berlin, er en moderne seng til dig, som er vild med design. Den findes i otte forskellige farver, og sammen med en luksuriøs sengebund og madrasser fra Auping giver den fantastisk komfort. Farven Skin passer perfekt sammen med tidens hotte pasteller og er et opsigtsvækkende statement midt i rummet, som gør det endnu mere magisk at hoppe under dynerne. 

Understreg den fortryllende stemning med et strejf af vægfarve, og gå efter cool tilbehør i messing (’det nye kobber’), terrazzo (’det nye marmor’) og glas (’det nye keramik’), men hold dig til et minimum, så du bevarer en harmonisk enkelthed, der gør omgivelserne velegnede at slappe af i. 

Tip! Brug for en minde seng? Se udvalget hos Auping her

Seng: Auping Essential, der med sit slanke udtryk og det let buede hovedgærde glider sømløst ind i enhver moderne boligstil // Sengetøj: Babylon fra Auping. Fås med button-down system og lynlås i 140X200 eller 140X220 cm// Sengebord og vase fra Design By Us // Lampe fra Reflections // Vægmaling fra REN

© Foto: Thomas Dahl

Honeymoon-følelse for livet

Traditionen foreskriver, at hvedebrødsdagene varer i en måned, men med den rigtige seng kan I have den luksuriøse hotelfølelse fra bryllupsrejsen resten af livet. 

Original Box fra Auping gør tricket med sit eksklusive look. Hvis I vælger en Auping Original Box med tre motorer, kan I justere rygdelen, nakkestøtten og fodenden fleksibelt. Og med en Auping madras med to kerner, kan I opnå individuel komfort, men slippe for den irriterende revne i midten (så er der også plads til babyen).

Med vægmaling, sengetøj og tilbehør i blå farver, giver I rummet en smuk stemning, der emmer af himmel og hav. Ifølge søvnforskning og farvepsykologi, så har blå en naturligt beroligende effekt, der gør den velegnet i soveværelset.

Tip! Brug for en større seng? Se udvalget hos Auping her.

Seng: Original Box fra Auping med højeste sovekomfort og livslang levetid, som Auping er kendt for. Den fås også som enkeltmandsseng og giver mulighed for opbevaring under sengen. Hovedgærdet findes i fire forskellige designs samt et væld af tekstiler og farver. Det kan udvides med 10 cm. bredde på begge sider for et mere eksklusivt udseende // Sengetøj: Flax fra Auping med button-down system og lynlås. Fås i 140X200 eller 140X220 cm. 

Naturlig stemning i det nye soveværelse

Skal I flytte til et spritnyt sted? Gå efter en naturlig stemning i soveværelset, så stemningen ikke er for klinisk. Grøn er en supertrend lige nu, og en støvet grøn vægfarve giver et lækkert afdæmpet præg, der er fantastisk at gå i seng til.

Auping tilbyder kvalitetssenge i alle størrelser og med et væld af muligheder, så I kan finde en model, der passer perfekt til rummet. Til naturtemaet kan det fx være Essential fra Auping i den dejlige nuance Warm Grey. Essential er produceret af 100% genanvendte eller genanvendelige materialer og fås bl.a. med en tekstilbetrukket sengegavl, der tilfører blødhed og varme.

Fuldend den oaseagtige følelse med store, grønne og palmelignende planter, der  i øvrigt har den sundhedsfordel, at de renser luften, så indeklimaet forbedres. Miks med naturligt tilbehør af bambus eller farver i jordnære toner. 

Tip! Brug for et grønnere sovemiljø? Læs mere om Aupings bæredygtige politik her

Seng: Essential fra Auping. Hovedgærdet fås lakeret eller polstret i en lang række tekstiler og farver. Spiralnetsbunden fås med eller uden elevation – match med en Auping-madras, der passer perfekt til jeres forskellige behov, krav og præferencer. Sengebord: Auping Essential // Sengetøj: Helium fra Auping. Fås med button-down system og lynlås i 140X200 eller 140X220 cm // Pyntepude: Leavings fra Auping // Lampe: Design By Us // Vægmaling: REN

© Foto: Thomas Dahl

Måske er du interesseret i ...

Andre læsere kan også lide...

Seneste