3 trin til et organiseret og lækkert skab

Et skab med orden kan være en fryd for øjet og for sjælen - også selvom det er lukket. Få inspiration til, hvordan du kan gøre organisering af dit skab lidt sjovere.

© Morten Andersen

Sidste års øgede fokus på at rydde op og skabe mere orden i hjemmet er stadig noget, der fylder. Det er med god grund, for det føles rart at åbne et skab, hvor alt er lige til at finde.

Sammen med Brothers CUBE, der er en kompakt og smart labelprinter, giver vi dig her inspiration til, hvordan du kan gøre organisering af dit skab og dine ting lidt sjovere.

1 Få overblik over dine ting

Start med at danne dig et overblik over de ting, du gerne vil have mere styr på og ryd ud i dem, du ikke bruger eller dem, der er gået så meget i stykker, at de ikke kan repareres. Lav derefter kategorier ud fra de ting, der er tilbage. Lad det for eksempel være dine favoritsolbriller, krea-ting eller stofnet til indkøb.

Du kan også inddele kategorierne i familiemedlemmer, så alle i huset ved, hvor de kan finde deres ting og sager. På den måde kan du skabe et nemt og personligt system, som selv de mindste kan navigere i.

2 Vælg din opbevaringsform

© Morten Andersen

Når du ved, hvad du skal have i dit skab, er det tid til at finde ud af, hvilke slags opbevaringskasser, du vil have. Skal de være åbne eller lukkede? Vil du have nogle i naturmaterialer som træ eller flet? Eller skal de være multifarvede og sjove?

Falder valget på ensfarvede, lukkede kasser får du et stramt og klassisk look. Hælder du til et mere legesygt og friskt look, kan du med fordel vælge åbne kasser i forskellige farver. Er du bange for, det bliver for spraglet, så hold dig til tre-fire forskellige farver for lidt mere ro.

*TIP Vælg kasser i pastelfarver for et let udtryk. Det er perfekt, hvis du ønsker at skabe ro med farver.*

3 Gør det overskueligt med labels

© Morten Andersen

Når du har fordelt dine ting i dine kasser, kan det give ekstra godt overblik at bruge labels, uanset om kasserne er lukkede eller åbne. Det kan give dem et helt personligt look, der matcher den stil, du går efter og gør det nemmere at overskue indholdet.

Med Brothers CUBE labelprinter er der rig mulighed for at skabe labels, der passer til dig, da TZe-tape kommer i mange forskellige farver, mønstre og størrelser. Via P-touch Design&Print-appen, der kan hentes til iOS og Android, kan du vælge blandt mere end 1000 symboler og emojis, 23 fonte og 61 rammer, du kan føje til din label sammen med din tekst.

Se i videoen herunder, hvordan Bolig Magasinets stylist, Julie Løwenstein, brugte farver, labels og åbne kasser til at lave et organiseret skab, oglæs meget mere om CUBE labelprinteren her.