5 flotte og praktiske måder at opbevare vasketøj på

Mangler du en pæn og rummelig vasketøjskurv? Så se med her, hvor vi giver dig 5 flotte og praktiske vasketøjskurve til soveværelset eller badeværelset.

Vasketøjskurv

1. Indbyggede plastikspande som vasketøjskurv

Udnyt pladsen på badeværelset eller soveværelset optimalt ved at bygge eller bruge et skab med indbyggede plastikspande til vasketøj, som kan tages ud. Det gør det let at flytte det snavsede vasketøj ud til vaskemaskinen.

Se også de 33 fedeste vasketøjskurve til dit behov - fra de elegante til dem med hjul og flere rum

2. Vasketøjskurve der kan skubbes ind under bordet

Disse vasketøjskurve med hjul er både praktiske og en fryd for øjet. De har plads til masser af vasketøj, kan skubbes rundt efter behov, og tager ikke gulvplads under bordet.

3. Hæng vasketøjskurve på væggen

Hvis du hænger dine vasketøjskurve eller -poser på væggen sparer du gulvplads, og har samtidig mulighed for at sortere i de forskellige kurve og poser. Du kan også nemt sy dine egne stofposer til vasketøjet, sætte øjer i, og hænge dem på væggen.

4. Den klassiske vasketøjskurv, der står fremme

Vaskekurven der står fremme i soveværelset eller badeværelset skal helst ikke virke alt for dominerende, men alligevel pynte i hjemmet. Det er også afgørende at kurven til vasketøjet er rummelig og lavet i et stift materiale, så den ikke falder sammen.

5. Sjov opbevaring til vasketøjet

En vasketøjskurv er et element i hjemmet, som alle har brug for og som vi bruger hver evig eneste dag - så hvorfor ikke gøre det til et sjovt og dekorativt indslag i indretningen? Denne idé er især genial på børneværelset, som kan gøre det sjovere for børnene at bruge kurven til deres vasketøj.

HÅNDPLUKKET TIL DIG