7 drømmende soveværelser med madrassen på gulvet

Skab hyggestemning i soveværelset med madrassen på gulvet - det er nemt, og der er mange spændende måder at indrette det på.

Skab hyggestemning

Hvis du gerne vil have lidt hulestemning i soveværelset eller måske har skråvægge eller lavt til loftet, så kan du overveje at fjerne dit sengestel og blot lægge madrassen på gulvet.

Det er hyggeligt, og det giver en anderledes, minimalistisk fornemmelse i forhold til en standardseng med stel. Du skal blot huske at lufte ud under madrassen eller eventuelt bygge en lav bund, f.eks. af paller, så luften kan cirkulere under sengen.

Mangler du lidt inspiration til, hvordan looket kan fungere i dit hjem, har vi samlet syv lækre soveværelser, der fungerer helt perfekt med madras på gulvet.

Stilrent og enkelt

Her passer madrassen perfekt ind i den minimalistiske stil - sengetøjet er holdt i samme farver som resten af lejligheden, og det skaber god sammenhæng.

Luftigt soveværelse

Har du skråvægge eller lavt til loftet, kan det give en mere luftig fornemmelse, hvis du rykker madrassen ned på gulvet.

Hyggelig boho

Her er madrassen på gulvet kombineret med lækker bohostil med farverige tæpper, træelementer og grønne planter.

Vægge med personlighed

Væggen kan let blive lidt bar, når du fjerner højden på sengen, så du kan f.eks. vælge at stille nogle fine dekorationsstiger bag sengen og dekorere med fotos, kunst og nips.

Monokromt og minimalistisk

Et soveværelse holdt i sort og hvidt med enkelte træelementer. Madrassen på gulvet giver hyggestemning, så det samlede udtryk bliver lidt mere afslappet.

Marokkansk inspireret

Det pink sengetæppe og brune puder med pink elementer giver farve og varme til rummet, og den vævede vægdekoration skaber hyggestemning.

Forførende newyorkerstemning

Den afslappede stemning passer perfekt til newyorkerloftet med en rustik dekorationsstige, der giver lidt højde og et fint, lavt natbord, der passer perfekt til sengen.

HÅNDPLUKKET TIL DIG