Auping seng
© Auping

Farvel vækkeur: Ny intelligent seng kan ”smide” dig ud om morgenen

Vi er mange, der har svært ved at komme ud af sengen om morgenen. Men hvad nu, hvis den hjalp dig lidt, så du faktisk ikke kunne blive liggende?

14. august 2018 af Mi Skjold Brix

Endelig skete det.

Du behøver ikke længere lytte til vækkerurets insisterende rædselslyde, hvis du vil være nogenlunde sikker på at vågne til rette tid.

En ny form for seng har set dagens lys, og den vækker dig nænsomt ved at sætte dig langsomt op.

Opfindelsen står luksus-sengefirmaet Auping bag.

Umuligt at blive liggende under dynen 

Konceptet kalder de ’Auping Connect’, fordi du fremover kan forbinde din seng med din mobiltelefon og herigennem styre, hvordan den skal justeres – og det inkluderer altså også en timer, der kan sætte gang i sengens elevationsmekanisme, som langsomt og gradvist får dig fra en liggende til siddende position, som gør det umuligt for dig at blive liggende og 'snooze' under den varme dyne.  

Ret smart! Dog ikke helt billigt.

Drømmer du om at få sådan en saglig vækningsmekanisme i dit liv, står den til priser fra ca. 32.000 kr. og sælges fra 1. september. (Har du allerede en Auping seng kan den tilkøbes for 1.500 kr. – dog skal sengen tidligst være fra 2014). 

Vågn op med solopgangen - hver morgen 

Vil du prøve med et lidt mindre bekosteligt redskab, kan du også få fingrene i elpærer, der gradvist blænder op og vækker dig, så du er klar til at stå op, når du rent faktisk skal ud af sengen. 

Philips har lavet et bud, der hedder 'Waku-up Lights' og fås i forskellige prisklasser, der ligger en del under prisen for Aupings luksusseng! 

Mekanismen bygger på menneskets naturlige døgnrytme, som gør, at du føler dig mere frisk, hvis der er lyst, når du skal stå op. Smart! 

Måske er du interesseret i ...

Andre læsere kan også lide...

Seneste