Spoiler Alert: Nybyggerne-par forlader programmet midtvejs

Efter fjerde afsnit, hvor den stod på badeværelser, har et af de fire par valgt at kaste håndklædet i ringen. Her forklarer de hvorfor.

Nybyggerne 2019
© André Blinkilde/TV 2

Da femte sæson af Nybyggerne rullede over skærmen for første gang, var det vanen tro med fire par i dysten om at skabe deres drømmehjem for 300.000 kroner på syv uger.

Men når femte afsnit sendes d. 27. februar bliver det kun med tre par, der giver sig i kast med kogeplader og køkkendesign.

Stine og Kenneth i blå hus stoppede nemlig med nybyggeriet efter badeværelset skulle afleveres og for parrets vedkommende blev det i ret ufærdig tilstand.

  • Som man ser i programmet, så var det svært for os at nå alt det, vi gerne ville. Det var en svær øvelse at sige: Skal vi gå på kompromis med det, vi synes er spændende for at nå at lave noget middelmådigt, eller skal vi jagte den idé, vi har, og se om vi kan blive færdige, siger Kenneth Gyde Poulsen til TV2.dk.

Årsagen til at parret måtte kæmpe med ambitionerne og kræfterne skulle findes i nogle lykkelige omstændigheder.

  • Under optagelserne til program fire fandt vi ud af, at Stine var gravid. Det kom bag på os, men var samtidig med til at forklare rigtig meget, blandt andet hvorfor Stine havde været så træt og havde haft kvalme, siger han til TV2.dk.
Stine og Kenneth fra Nybyggerne gravid
© André Blinkilde/TV 2

Parret fortæller, at de er glade for at skulle være forældre, selvom timingen ikke er optimal og betyder, at parret ikke får lavet deres hus færdig.

Dermed vil de heller ikke længere vil være en del af finalen 27. marts og få mulighed for at vinde huset i Randers, hvor de nåede at lave soveværelse, have, to ekstraværelser og badeværelse.

"Når man er med i Nybyggerne sover man ikke særlig meget, og der er rigtig mange tunge løft, så som I nok har gættet, er det for hårdt at være med i Nybyggerne og samtidig være gravid. Vi er selvfølgelig kede af at vores hus ikke bliver færdigt, men somme tider kan man ikke både blæse og have mel i munden, og det vigtigste for os nu, er selvfølgelig en sund graviditet og at give de bedste betingelser for det lille ny menneske der vokser i min mave," lyder det fra Stine Tranekjær i et opslag på Instagram.