Stem på årets bedste skønhedsprodukter og vind skønne præmier

Stem på dine favoritter til Costume Skønhedsfavoritter i samarbejde med Magasin – så deltager du i lodtrækningen om præmier til en samlet værdi af 60.000 kroner

Du kan NU stemme på dine yndlingsprodukter til Costume Skønhedsfavoritter i samarbejde med Magasin.

Costume lader nemlig endnu en gang brugerne og læserne bestemme, hvilke skønhedsprodukter der har været de absolut bedste i 2017.

Frem til 12. oktober 2017 kan du deltage i afstemningen og samtidig deltage i lodtrækningen om præmier for i alt 60.000 kroner. De udlodder 10 overdådige goodiebags til en værdi af 5.000 kroner stykket fyldt med et udvalg af de nominerede produkter og 4 gavekort på 2.500 kroner til Magasin. De trækker i alt 14 vindere, der altså enten vinder en goodiebag eller et gavekort.

SE COSTUME SKØNHEDSFAVORITTER I SAMARBEJDE MED MAGASIN OG AFGIV DIN STEMME HER.

Kategorierne og udvælgelsen

Kategorierne er blevet fastsat og udvalgt af et dommerpanel bestående af Rikke Amtorp Christensen, Costumes chefredaktør, Marie Alkestrup, Costumes skønhedsredaktør, Silke Grane, makeupartist og skønhedsjournalist, og Trine Oehlenschlæger, skønhedsbrandansvarlig for Costume.dk.

De fire kompetente dommere har nomineret de lækreste skønhedsfavoritter i 21 kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde. Efter produkterne er blevet nomineret har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrence og goodie bags ved skønhedsfavoritter 2017.

SE COSTUME SKØNHEDSFAVORITTER I SAMARBEJDE MED MAGASIN OG AFGIV DIN STEMME HER.