© Stilleben

Stilleben designer billedrammer for Georg Jensen

Skab din egen personlige fortælling med de nye eksklusive billedrammer fra Stilleben for Georg Jensen.

20. juli 2016 af Mariah Leitisstein

Bag designfirmaet Stilleben er  indehaverene af butikken, Ditte Reckweg og Jelena Nordentoft. De har skabt deres eget univers med et design, der tager udgangspunkt i enkelthed og funktionalitet, men hvor der desuden altid er sørget for de små unikke detaljer.

Produkterne er designet ud fra en stram forgivning, hvor der er gjort plads til at overflader, farver og materialer er med til at pege på, hvordan de passer ind i det moderne hjem. 

Stilleben designer desuden også for det populære keramikbrand Kähler og arbejder konstant på  at udvikle deres helt egen kollektion af keramik og accessories, som fås helt eksklusivt i deres egen butik.

© Stilleben

Skab din egen personlige billedvæg

Med deres seneste kollektion har Stilleben slået sig sammen med Georg Jensen og designet den stilfulde Tableau-ramme med en flot aluminiumsramme. Inspirationen til rammen er hentet hos fortidens antikke art deco-rammer og gammelt sølvtøj og leder associationerne hen på fornemmelsen af gamle, stilfulde arvestykker.

Rammerne fås i fem forskellige størrelser, hvilket giver dig muligheden for at skabe en helt personlig billedvæg med de bedste minder og fotografier, hvor du kan placere dem både vandret og lodret alt efter, hvad der lige passer ind i dit hjem.

Se hele kollektionen på Stillebens egen hjemmeside.

© Stilleben

Andre læsere kan også lide...

Seneste

Måske er du interesseret i ...