Stilrene designs fra By Lassen på Instagram

Kubus stagen fra By Lassen er med sit simple og elegante formsprog blevet en ægte designklassiker. Se her hvordan vores Instagramfølgere bruger de stilrene designs i deres hjem.

8. november 2014 af Mette Seerup

Da arkitekt Mogens Lassen for 50 år siden designede den rene og grafiske Kubus stage, var det en modreaktion på tidens boligtendenser, som var overpyntede og fyldt med finurlige krummelurer. På den måde var arkitekten forud for sin tid og skabte et design, som i dag kan betegnes som en tidsløs klassiker. Kubus stagen er opbygget af 12 lige store stykker jern, som svejses sammen i enderne for at skabe den velkendte kube. Derefter monteres lyseholderne på toppen og matlakeres i en ovn.

Der er ingen tvivl om, at Kubus stagen i dag er den mest velkendte stage fra producenten By Lassen, men også Kubus skålen, Line stagen med plads til to lys og de nye Frame æsker er designs, som vi spår til at blive ægte klassikere på grund af deres elegante og simple udtryk.

Det rene formsprog hos By Lassens designs har også vundet jeres hjerter. Det bevidner vores hashtag #boligmagasinet om, som svømmer i de lækre designs. Se billederne herunder og bliv blandt andet inspireret til, hvordan Kubus stagen kan anvendes som adventsstage, og Kubus skålen kan bruges som smuk urtepotteskjuler.

 

A photo posted by Frk. Løkkegaard (@minimized_) on

 

A photo posted by @n_riget on

 

A photo posted by Janni (@bylauhome) on

 

A photo posted by 75anitalind (@75anitalind) on

 

A photo posted by @lottejuuldk on

Andre læsere kan også lide...

Seneste

Måske er du interesseret i ...