Stine Hvid leverer skarp og humoristisk kunst med attitude

Kunstner Stine Hvid vendte for et par uger siden hjem fra Roskilde Festival, hvor hun var med til at udsmykke festivalpladsen med Roskilde Festival Graffiti Team. Når hun ikke udsmykker virksomheder, natklubber, events, awardshows og festivaler, laver hun blandt andet illustrationer – og dem kan du nu få fingrene i.

27. juli 2015 af Elisa Nadire Caeli

Stine Hvid er uddannet i visuel kommunikation fra Danmarks Designskole i 2013 og fra Edinburgh College of Art i Skotland. Siden 2012 har hun arbejdet fuld tid som kunstner. Stine arbejder med gammeldags redskaber som blæk og blækpen, og alle hendes illustrationer er tegnet i hånden. Om motiverne siger hun: ”Med mine illustrationer forsøger jeg at skabe en kontakt til beskueren gennem skæve og sjove udtryk. Inspirationen finder jeg blandt andet i dyreriget, som jeg holder utrolig meget af, og som fascinerer mig dybt.”

Et af Stines hovedformål med at tegne og male er at kunne give beskueren noget at tænke over og forholde sig til: ”Jeg kan godt lide at give dyrene en attitude og en vis flabethed, som vi mennesker nogle gange fortjener at få. Jeg elsker, når mine kunder reagerer på mine illustrationer og fortolker dem forskelligt. En illustration kan for eksempel for nogle have et sjovt, skarpt og spøjst udtryk, mens den af andre kan fortolkes som en smule mut og nuttet i udtrykket.”

Køb Stine Hvids smukke streger hos Designfund.

 

Andre læsere kan også lide...

Seneste

Måske er du interesseret i ...