3 sofa-trends, der bliver store i 2022

Én særlig form, ét særligt tekstil og én særlig funktion vinder frem. Se, hvilke sofa-trends der kommer til at fylde i stuerne i det nye år.

Kig med, når vi ser nærmere på de største sofa-trends i 2022, der byder på smukke former og bløde tekstiler. Her er det sofaen ‘Blake’ og puffen ‘Honey’, der begge er nyheder fra SOFACOMPANY.

Velkommen 2022 og farvel 2021, som blev (endnu) et år, der ikke helt gik, som vi havde forventet. Men hvis der er noget, vi har lært af de seneste par år, er det at kæle endnu mere for vores hjem og gøre det så rart som muligt at bo og være i.

Vi har taget naturen med ind i stuerne, indrettet os mere farverigt end nogensinde før og lagt fokus på det komfortable og indbydende. Og hvad er mere komfortabelt i hjemmet end sofaen?

Kig med her, når vi ser nærmere på tre store sofa-trends, der kommer til at fylde i stuerne i 2022.

Bouclé, bouclé, bouclé

Det kan være svært at finde ud af, hvilken type tekstil du skal gå efter til din sofa. Det skal se flot ud, men det må også gerne være nemt at rengøre og holde pænt. Og midt i de mange krav finder vi det populære bouclétekstil, der har taget os alle med storm. Det lodne, indbydende stof er kommet for at blive, og det forstår vi godt! Det er lavet i en praktisk polyesterkvalitet, der er slidstærk og nem at vedligeholde. Og så er det blødt, det er skønt at sidde på, og det ser fantastisk ud – what’s not to like?

Vi ELSKER det bløde bouclé. Se bare, hvor indbydende ‘Paula’ sofaen fra SOFACOMPANY ser ud i det karamelbrune bouclétekstil. Pris fra 8.999 kr.

Skulpturelle sofaer

Naturen har for alvor sat sig præg på mange af vores boliger, og vi er især vilde med de organiske former, hvor silhuetter og linjer får lov til at flyde – også når det kommer til møblerne. Sofaen må gerne have bløde buer og en organisk silhuet, og den skal helst se smuk ud fra alle vinkler. De skulpturelle sofaer er ikke bare et møbel, men også et kunstværk, og vi kommer til at se meget mere til dem i 2022.

Bløde linjer og organiske former bliver en af de helt store trends i 2022. Her er den smukke ‘Rose’ sofa fra SOFACOMPANY i en flot rustfarve. Pris 6.999 kr.

Fleksible sofaer, der kan ændre karakter

Flere og flere prioriterer miljøvenlige og bæredygtige løsninger i indretningen, og derfor regner vi med at se flere modulsofaer i stuerne fremover. For ud over bæredygtige materialer og klimavenlige tiltag i møbelbranchen giver den fleksible sofa dig mulighed for at indrette på flere måder, og dermed kan du forlænge sofaens levetid. Med en modulsofa behøver du ikke købe en ny sofa, når du flytter i noget større eller mindre. Du kan blot fjerne et modul eller sætte et modul mere til, så den passer til dit nye hjem – eller den voksende familie. Og elsker du at ændre i din indretning, giver en modulsofa dig fri leg til at ændre sofaens udtryk, så du får en helt ny stue.

Med en modulsofa kan du ændre på sofaen, så den passer til lige netop jeres behov – også selvom behovet ændrer sig – som vist her med den populære sofaserie ‘Dane’ fra SOFACOMPANY. Pris for et modul fra 2.999 kr.