7 nemme løsninger: Sådan indretter du dit tv "væk"

Abracadabra!

Fjernsynsvæg med bogkasser
© Pinterest

Den der fjernsynsvæg

Fjernsynet hænger i de fleste hjem og desværre kan væggen bag godt gå tabt, da alt opmærksomheden går til den store, mørke klods.

Men faktisk kan du nemt få fjernsynet til at blende ind - imellem lidt billeder, hylder, bøger eller kasser. Det giver et helt andet udtryk til stuen og pludselig bliver fjernsynet ikke længere det store omdrejningspunkt.

1. Imellem bøgerne

Der er hele to fordele ved at gøre fjernsynet til en del af bogreolen. Det skaber både en hyggelig stemning i stuen med en masse bøger, og måske får du mere lyst til at læse end at zappe rundt på TV'et?

2. Billedvæggen

Når nu fjernsynet alligevel skal tage vægplads, kan du lige så godt integrere det i en billedvæg. På den måde går væggen ikke til "spilde" men i stedet, bliver den udsmykket med dine yndlingsbilleder.

Vælger du at bruge sorte rammer omkring nogle af billederne bliver det nemt en fin helhed. Ikke alle rammer behøver at være sorte - alene et par er med til at binde tv'et sammen med den øvrige billedvæg.

"The Frame"

Det er nu også muligt at få et fjernsyn, som blender fuldstændig ind i billedvæggen. Samsung har nemlig taget skridtet videre og designet et fjernsyn, der bliver til et billede, når skærmen slukker. Du slipper altså for at have en stor, sort firkant hængende, som tager alt opmærksomheden i rummet. Fjernsynet hedder, meget oplagt, "The Frame" og billederne herunder illustrerer meget godt, hvor nemt fjernsynet blender ind.

Samsung "The Frame" fjernsyn
© Samsung
Samsung "The Frame" fjernsyn
© Samsung

3. Langs hylderne

Hvis du i forvejen mangler opbevaringsplads, kan du hænge hylder op på fjernsynsvæggen. Brug kasser eller lukkede opbevaringselementer til at skjule de ting, du ikke vil have fremme. Det giver et mere stilrent look.

4. Flere kasser

I stedet for kun at have én kasse hængende (her refererer vi selvfølgelig til fjernsynet) så pimp det op med flere kasser.

Du kan enten vælge forskellige farver, størrelser og materialer for at give det et levende udtryk, eller du kan vælge blot at bruge fx trækasser, for at gøre det hyggeligt og harmonisk.

5. Brug planter

Vi kommer ikke udenom planterne, for de giver bare hjemmet en opgradering! Det grønne tager fokus fra fjernsynet og særligt, hvis du har et par stykker stående og måske en enkelt hængende. Du kan også vælge at have én plante stående, der er større end fjernsynet.

6. Mal væggen mørk

Maling kan som altid gøre en verden til forskel. Ved at male væggen i en mørk farve, vil fjernsynet bliver mindre synligt og nærmest forsvinde ind i væggen. Hvis en hel sort væg bliver for voldsomt, kan en mørkegrå væg sagtens give samme udfald.

TIP: Brug en mørk kabelskinne til at gemme ledningerne væk, eller få dem lagt ind i væggen for at få det mest gennemførte look.

7. Afskærmning

Hvis du vil slippe for at kigge på den mørke skærm, når den alligevel ikke bliver brugt, har vi minsandten også en løsning på det. Med en gardinstang kan du nemlig trylle fjernsynet væk. Hæng et verdenskort op og hiv det ned foran fjernsynet, når det ikke skal bruges. Det vil garanteret give associationer tilbage til skolebænken.

Du kan også vælge at indramme fjernsynet med et lukket skab. Lågerne vil derved skjule fjernsynet og det vil ligne et normalt opbevaringselement i stedet for.