© Samsung

Derfor skal du hænge dit TV op

Hvis dit fjernsyn står på et TV-møbel, kan du få flere fordele ved at få det hængt op på væggen

2. oktober 2018 af benjamin Native Studio for Samsung

Fjernsyn kan ofte trække unødig opmærksomhed mod sig i dagligstuen, men det kan du nemt komme til livs ved at at hænge det op på væggen. Det er der nemlig en del fordele ved.

Du sparer plads

Hænger du dit fjernsyn op på, vil du blive fri for at skulle bruge plads på et TV-møbel eller optage plads i en reol eller lignende. Det frigiver selvsagt en del plads i dagligstuen til andre ting. Det kan fx. Være en lækker stol eller en smuk plante.

Med Samsung QLED 8K fjernsynets slanke design, vil fjernsynet ikke stikke meget ud fra væggen. Samtidig gør One Invisible Connection det muligt at gemme dine tilsluttede enheder væk ved at koble dem til One Connect Box, så det hele bliver samlet i bare et kabel.

Du kan tænke mere kreativt

Ved at få dit fjernsyn op på væggen, kan du også tænke mere kreativt i din indretning. Du kan for eksempel også hænge hylder op omkring fjernsynet, så det bliver integreret i en større installation, så det vil stjæle mindre fokus. Du kan også male væggen en farve, som skaber kontrast til fjernsynet eller som matcher det. På den måde bliver en del af den øvrige indretning. 

Det bliver til en mere integreret del af indretningen

Det bliver nemmere for dig at gøre dit fjernsyn til en del af din indretning, fremfor bare en underholdningsgadget, hvis du hænger det op. Særlig med moderne fjernsyn, der i dag findes i et utal af stilrene designs.

Med Samsung QLED 8K-funktionen Ambient Mode kan du matche fjernsynets baggrundsfarve til din væg, som vil blive vist fremfor en sort skærm, når fjernsynet er på standby. På den måde bliver fjernsynet nærmest usynligt i stuen.

Læs meget mere om Samsung QLED 8K-fjernsynet her, hvor du kan også kan gå på opdagelse i fjernsynets mange, smarte funktioner og specifikationer.

Håndplukket til dig

Seneste

Måske er du interesseret i ...