Derfor skal du vælge et stort fjernsyn

Det kan måske virke voldsomt med et fjernsyn på over 65 tommer, men der er flere fordele end ulemper ved at investere i et stort TV

Stort tv i stue

Store fjernsyn bliver mere og mere populære i kraft af, at blandt andet design, teknologi og skærmopløsning bliver mere og mere avanceret. Derfor kan du godt pakke dine bekymringer væk, hvis du overvejer at gå efter et stort fjernsyn, for der er masser af gode grunde til at gå den store vej.

Karakterfuld indretning

Stort tv i stuen over hvidt sofamøbel
© Samsung

Med et fjernsyn på 75 eller sågar 82 tommer vil det også træde frem i din indretning, men ikke nødvendigvis på en dårlig måde, for hvis du ser på det som et møbel i sin egen ret, vil det automatisk virke som en mere naturlig del af din indretning.

Med Samsungs QLED 2019 8K slanke design og ultratynde ramme i aluminium matcher det et moderne hjem. Og med funktionen Ambient Mode er det slut med den store, sorte skærm, når du ikke bruger fjernsynet – når Ambient Mode er slået til, kan du vise flotte motiver, familiebilleder eller nyttige informationer på skærmen, så fjernsynet blender ind i din stue.

Privat hjemmebiograf

Tv i stuen fylder hele billedet

Med et fjernsyn på 75 til 82 tommer vil du kunne forvandle din stue til en hjemmebiograf ud over det sædvanlige. Selv bare det at se nyhederne vil være som at være i biografen, når du ser det på dit store fjernsyn.

Samsungs nye QLED 8K-fjernsyn kan fås i 75 og 82 tommer, så du kan se dine yndlingsfilm og -serier blive vækket til live på en helt nye måde. Samsungs Quantum Dot-teknologi giver med hele 33 millioner pixels en klar og skarp billedkvalitet, som lader dig opdage selv de mindste detaljer.

For den bedste og mest behagelige oplevelse, anbefaler Sebastian Lillelund fra Power, at du placerer dit fjernsyn alt efter, hvor stort det er: “Er dit fjernsyn 75 tommer, skal det placeres minimum 2,5 meter fra din sofa, så du virkelig kan se, hvordan billededybde og detaljer træder frem i fjernsynet”