Indret stuen enkelt og smukt

IKEA har sammen med designerduoen HAY lavet en kollektion med basisprodukter, der gør det nemt at indrette en stue med plads til det hele. Lad dig inspirere af seriens rene linjer med cool tvists.

Tip! Mal din radiator i en kontrastfarve for at skabe mere personlighed i din stilrene stue.

© IKEA // YPPERLIG 2-personers sofa, 4.499 kr.

Stuen er det mest alsidige rum i boligen; der skal være plads til fordybelse i de aktiviteter, der tæller for dig og dine nærmeste – og selvfølgelig også bare at have fødderne oppe på sofabordet.

Se her, hvordan de smukke produkter fra den nye kollektion, YPPERLIG, der er designet af IKEA og HAY, kan skabe en følelse af rummelighed. YPPERLIG kan både købes i varehusene og online og rummer 57 artikler i et tidløst og enkelt design.

Tip 1: Skab rene linjer

Det behøver ikke at være kompliceret at opnå en enkel stil. Sørg først og fremmest for at skille dig af med de ting i stuen, som er overflødige. Og gå efter funktionelle møbler med et enkelt og nutidigt design.

YPPERLIG Sovesofa med topmadras, 4.499 kr.

Tip 2: Velvalgte småmøbler

Vælg praktiske småmøbler med omhu og uden overdådige detaljer. Det vil give en følelse af rummelighed og ro, desuden kan de nemt flyttes rundt efter behov, og du har plads til en stemningsskabende vase.

YPPERLIG bakkebord af massiv birk og pulverlakeret stål, 499 kr. pr. stk. // YPPERLIG håndmalet stentøjsvase, 129 kr.

Tip 3: Farver

Mange er måske trætte af den skandinaviske hvide enkelthed – der må gerne være atmosfære. Mal dine vægge i en eller to farver, så du "forstyrrer" enkeltheden med et iøjefaldende spil, der udtrykker personlighed, og pynt med tekstiler i trendfarver.

YPPERLIG pudebetræk, 39 kr. pr. stk.

Tip 4: Spejle

De fleste bruger spejle på badeværelset, men brug dem også gerne i din stue. De får rummet til at virke større og meget mere levende. Ved at vælge spejle med stilrene rammer, vil du fastholde det enkle look.

YPPERLIG spejle med pulverlakerede metalrammer og hylder. Fås i forskellige størrelser fra 99 kr.

Tip! Se og shop online eller i dit nærmeste IKEA varehus.