Sådan kan du integrere dit fjernsyn i din indretning

Gør dit fjernsyn til en aktiv del af din stil og indretning fremfor at gemme det væk med disse tre, gode råd,

© Samsung

Det kan til tider være noget af en udfordring at få fjernsynet til at passe ind i din personlige stil, uden det stjæler opmærksomheden eller forstyrrer. Heldigvis findes der i dag flere fjernsyn i flot design, så du nemmere kan integrere det i din indretning, uden du behøver gemme det væk. Vi giver her tre bud på, hvordan du kan gøre det.

Skab en smuk møbelskulptur

© Samsung

For mange er et TV-alter ofte lig med en stor boks af et møbel, der stjæler for meget af opmærksomheden i stuen. Selvom der er visse praktikaliteter ved sådan et, kan du sagtens skabe en mere æstetisk løsning til dit fjernsyn.

Tænk på dit TV-møbel som en skulptur, der bør berige din indretning og understøtte din personlige stil. Få et møbel specialbygget af træ til din bolig, eller giv dig selv i kast med at skabe et kreativt personligt møbel. Kombineret med Samsungs The Serif i et gennemtænkt design, der er flot at se på fra alle vinkler, vil du få et nutidigt og stilfuldt TV alter, der ligefrem pynter i din indretning.

Hold det tone-i-tone

© Samsung

En anden måde at gøre dit fjernsyn til en mere naturlig del af din stil, er ved at holde det i samme farvetema som resten af din indretning. Tiden, hvor fjernsyn næsten kun fandtes i sort og grå er for længst forbi (heldigvis). Det er ingen undtagelse med The Serif, der kan fås i farverne Cloud White og Cotton Blue.

Udover at være udført i et unikt design, kan du med The Serif blive fri for den sorte, forstyrrende standby-skærm med funktionen Ambient Mode. Funktionen giver dig nemlig mulighed for at dele smukke billeder i QLED-kvalitet på fjernsynet, når det ikke bliver brugt, så det kan blende ind i din farveholdning og fuldende din stil.

Drop den faste plads

I stedet for at bygge din stue op omkring dit fjernsyns placering i rummet, så gør dig fri af det benspænd, og lad fjernsynet være et dynamisk indretningsobjekt, der kan rykkes rundt alt efter behov. Lige meget om det er af praktiske årsager eller fordi du gerne vil ændre udtrykket i din stue.

Hvor almindelige fjernsyn plejer at blive placeret op mod en væg, er The Serif flot at se på både for- og bagfra, så du kan placere lige der, hvor du vil. Samtidig medfølger et aftageligt stativ af metalben, som nemt kan monteres, så fjernsynes kan stå frit i rummet, hvis ikke det skal stå på et møbel eller direkte på gulvet. På den måde får du mulighed for at skabe en dynamisk indretning, der matcher dine behov fra dag til dag.