Sådan opgraderer du din tv-oplevelse derhjemme

Ser du også mange film og serier derhjemme? Så brug disse tre tips til at gøre din oplevelse mindst lige så god som i biografen

Med alverdens forskellige streamingtjenester tilgængelige, har du nærmest din egen, personlige biograf derhjemme. Derfor bør du ikke gå på kompromis med den gode oplevelse, når du skal se dit dit favoritprogram eller se en ny film. For selvom du “bare” skal se det på et fjernsyn, kan du sagtens fuldende oplevelsen og gøre den biografvenlig.

1. Lad fjernsynet gå i et med omgivelserne

Er dit fjernsyn slukket, kan det virke det for nogle virke forstyrrende i indretningen. Det betyder dog ikke, at du bør gå ned i størrelse af fjernsynet, hvis du sætter pris på en god underholdningsoplevelse. Jo større dit fjernsyn er, jo mere har du mulighed for at fordybe dig i det, du ser på skærmen.

I dag har store fjernsyn så mange billede- og designkvaliteter, at de mange gange kan virke mindre, end de egentlig er. Samsung QLED fjernsynet, netop kåret til årets fjernsyn af Lyd og Billede, er udført i et stramt design, har høj brugervenlighed og giver dig med Ambient Mode-funktionen mulighed for at vælge din helt egen baggrund eller billede frem for den sorte skærm, når fjernsynet er på standby.

2. Vælg de helt rette møbler

En god sofa eller lænestol er afgørende for en god TV-oplevelse. Der er nemlig ikke noget værre, end at skulle nyde en serie filme på et hårdt underlag uden god støtte og komfort. Sørg derfor ikke bare at investere i en smuk sofa eller stol, men også en, som du kan holde ud at sidde i længere tid af gangen, uden at skulle skifte position for ofte.

3. Gå all ind på lyden

Lyden har meget at sige, når det kommer til den komplette oplevelse af en film eller serie. Derfor er det vigtigt, at du finder de højtalere, der understøtter alle facetter af din favoritunderholdning.

Samsungs Soundbar HW-N960 giver dig en klar gengivelse af dialoger i dramaer og masser af slagkraft i actionfilm med i alt 13 højtalerenheder. Det skaber en uforlignelig oplevelse, hvilket blandt andet har fået eksperterne hos Lyd og Billede til at kåre højtaleren til årets soundbar 2018.