Sådan skaber du en indretning med ro og moderne komfort

Vores hjem skal være et åndehul, hvor vi kan koble fra, mens det samtidig skal leve op til krav om moderne og teknisk funktionalitet. Se her, hvordan du gør

© Samsung

Med en mere og mere travl hverdag, som i dag er en realitet for mange mennesker, stiller vi større og større krav til vores hjem. Det skal være åndehullet, hvor vi kan koble fra og slappe af, mens det samtidig skal leve op til ønsker om moderne komfort og teknisk funktionalitet. Det kan umiddelbart lyde som to meget forskellige ting, vores hjem skal kunne leve op til, men det kan sagtens lade sig gøre at forene de to, uden du behøver gå på kompromis med hverken komfort, teknologi eller æstetik.

Vælg din tech med omhu

For de fleste er teknologi og gadgets en helt naturlig del af hjemmet, og det er ikke til at komme uden om, når vi snakker moderne og tidssvarende indretning. Heldigvis er meget elektronik i dag udviklet til at matche vores høje krav om kvalitet og design, så de passer ind i vores hjem, uden at få det til ligne en scene fra en sci-fi film.

Særligt højtalere og fjernsyn er i dag udført i flot design. Det er også tilfældet med Samsungs The Serif. Fjernsynet, der er designet af Rowan and Erwan Bouroullec, er skabt som et møbel i sig selv, så det ikke forstyrrer i indretningen, men derimod opløfter den. Med en slank fod og den karakteristiske I-formede profil vil The Serif være et godt valg til dig, der elsker design og vil have teknologi af høj kvalitet uden at gå på kompromis med æstetikken.

Det er nemlig det helt særlige ved The Serif, fortæller salgschef hos Power, Sebastian Holm lillelund: "TV’et er blevet mere et samlingspunkt i dag, men man vil gerne have noget som leverer alt i form af billedkvalitet, streaming og design. [...] The Serif er et meget unikt produkt indenfor TV, og giver et fantastisk design kombineret med fantastisk billedkvalitet med QLED-teknologien. Og med Samsungs nyeste Smart TV platform har du tilgang til det største udvalg indenfor streaming."

Den optimerede QLED-skærm og Samsungs Quantum Dot-teknologi sørger for, at billederne vil træde frem med virkelighedstro farver og høj detaljerigdom.

© Samsung

Ryd ud i dine småting

En simpel og rolig indretning starter med at eliminere alt det, der forstyrrer dit øje mere end det stimulerer. Det kan være småting, som står og samler støv eller ting, der ikke har en affektionsværdi for dig længere. Vi behøver nemlig færre ting, end man umiddelbart lige skulle tro.

Fokuser i stedet på det, der betyder noget for dig og drop alle de hurtige køb. Hurtige, små køb fører ofte til en masse genstande i hjemmet, som måske er overflødige og forstyrrer din indretning mere end hvad godt er. Brug hellere din energi, og dine penge, på noget, der rent betyder noget for dig.

Gå efter få, måske lidt større, genstande af høj kvalitet. De vil give volumen til din indretning og give et roligt, eksklusivt look. Har du småting, du ikke vil af med, så saml dem i små stillebens, så du på den måde forener småtingene i en helhed, der skabe mere ro i rummet.

Med The Serif kan du bruge Ambient Mode-funktionen til at vise dine favoritbilleder, når du ikke ser film eller TV. Så bliver du fri en sort skærm, når du ikke bruger det.

© Samsung

Vær taktisk med dit farvevalg

Farverige hjem med en bred farvepalette kan være mere end smukke, men for mange kan det også føles som overstimulation at komme hjem til en stor farvelade efter en travl dag. Er du en af dem, der har det sådan, vil du måske sætte pris på en lidt mere simpel farveholdning i dit hjem.

Men simpel betyder ikke kedelig, og simpel behøver ikke nødvendigvis bare være hvid. Det kan være skulpturelt og rent i udtrykket hvid som udgangspunkt, og du kan med genstande i naturlige materialer som uld og sten sagtens skabe ro med hvide farver. Men vil du skabe en eksklusiv og varm stemning, der får roen til at sænke sig, kan en farvepalette inspireret af naturens farver være et godt valg.

Nuancer som sand, lys nøddebrun, bleggrå og elfenben vil bidrage til en helt særlig ro i dit hjem, da det trækker på naturens helende effekt. Understøt stemningen med få, lækre genstande i for eksempel flet, træ og hør og mærk, hvordan sindet bliver lettet, når du ikke skal forholde dig til for mange småting, kan nyde dit fjernsyn uden at blive forstyrret af det og kan ånde lettet op i et enkelt farveunivers.

Få gavekort med ved køb

The Serif er skabt til at tage såvel din seeroplevelse som den æstetiske oplevelse af dit hjem til et nyt niveau. Frem til den 31. Oktober 2019 medfølger ekstra boligindretning – ved køb af The Serif får du nemlig 3.000 kr. til at handle for hos RoyalDesign.dk. Et unikt tilbud til dig, der ønsker et stilrent TV og at forskønne dit hjem med nyt design eller nye møbler. Gør brug af tilbuddet her.