Se fem stuer, hvor tv'et spiller en aktiv rolle i indretningen

Dit fjernsyn skal ikke bare give dig en god oplevelse, når det er tændt. Det må også meget gerne bidrage til indretningen, når det er slukket.

Det kan være en udfordring at finde et fjernsyn, der passer lige akkurat til din personlige stil. Men sætter du det i spil som et aktivt designobjekt med et QLED-fjernsyn fra Samsung, der har noget til hver en stil, kan det være med til at understøtte din indretning. Få her fem bud på fjernsyn til fem forskellige stilarter og se, hvordan de kan passe til din stil og dine behov.

Serif har fået sit navn efter sit formsprog, da fjernsynets profil ligner et i med seriffer. Perfekt til det designbevidste hjem.

Til den designbevidste

Elsker du godt design, så lad dine favoritobjekter tage opmærksomheden i dit hjem med sine originale og opsigtsvækkende silhuetter og udtryk. Lad dem komme til sin ret ved at undgå for meget nips og forstyrrende ting omkring dem, eller lad dem stå op ad en væg i en farve, der fremhæver designet. Kuratér dine ting, så de sammen skaber et helt særligt helhedsudtryk i rummet.

Se på dit fjernsyn som et møbel med The Serif fra Samsung. Det gennemførte design betyder, at du kan stille fjernsynet hvor som helst i hjemmet uden at skæmme indretningen, mens Ambient Mode-funktionen gør det muligt at få vist dine billeder eller din favoritkunst, når fjernsynet er på standby.

© Samsung

Med sin ultratynde skærm og farvestrålende billedkvalitet forener Samsungs QLED Neo design og teknologi på særlig vis.

Til den eklektiske

Indret dig med et smukt virvar af farver, materialer og mønstre, der gør dig glad og vækker noget i dig. Miks nye møbler og ting på kryds og tværs med arvestykker eller vintagefund med masser af historie for at fremhæve din personlighed. Bind det hele sammen ved at lade nogle af dine favoritfarver eller -materialer gå igen.

Lad din kærlighed for farver komme til sin ret med Samsungs nyeste QLED-fjernsyn, Neo QLED 8K, med en såkaldt infinity-skærm, der sikrer et billede, der fylder hele 99 procent af skærmen – og samtidig giver dig en billedkvalitet med næsten præcis farvegengivelse. Den utroligt slanke profil gør fjernsynet nemt at placere, hvad enten det skal stå på et møbel, på gulvstativ eller hænge på væggen.

Med Premiere fra Samsung får du en stilren projektor, der ikke gør meget væsen af sig i stuen, men til gengæld overrasker, når du skal se film og serier.

Til den minimalistiske

Vi du gerne skabe en minimalistisk stil, så hold dig til få ting, hvor stramme linjer træder i karakter og skaber et roligt udtryk. Gem mindre nips væk i gennemtænkte og måske skjulte opbevaringsløsninger til fordel for større og mere skulpturelle objekter. Hav fokus på tekstiler og materialer med spil i overfladen, så der er noget at gå på opdagelse i.

Med Samsungs The Premiere-projektor bliver det nemt at holde den minimalistiske stil, uden at gå ned på teknikken. Du bemærker slet ikke, det er en skærm på grund af det strømlinede design. Det er først, når du tænder, at skærmen toner frem på væggen – endda med et billede på op til 130 tommer i høj opløsning. Stil den hvor som helst uden ophæng.

© Samsung

The Frame fra Samsung giver dig mulighed for at personliggøre rammen, så fjernsynet næsten fremstår som et billede i sin standby-tilstand.

Til kunstelskeren

Lad dig inspirere af 50'ernes og 60'ernes hypermoderne Hollywood-villaer med store flader i forskellige farver og materialer inden for et fastsat farvespektrum – måske hjulpet godt på vejen af din kunst, som kan give det moderne udtryk et personligt modspil. Se på dine møbler som kunst med forskellige silhuetter og formsprog for et overraskende udtryk.

Har du masser af kunst, vil du være særligt glad for The Frame fra Samsung, der er et fjernsyn, når det tændt, og kunst, når det er slukket. Med Art Mode-funktionen kan du indstille fjernsyet til at vise et stort udvalg af kendt kunst med et abonnement på Samsung ArtStore eller uploade dine egne værker eller billeder. Med den udskiftelige ramme i enten aluminium eller træ kan du samtidig ændre udtrykket på fjernsynet, så det passer perfekt til din personlige stil.

© Samsung

Samsungs The Sero kan både vise film, serier og indhold vertikalt og horisontalt alt efter, hvad du foretrækker.

Til den modige

Lad dig ikke holde tilbage af fastsatte konventioner for boligen, men bryd rammerne med møbler, farver og objekter, der skiller sig ud. Miks på kryds og tværs alt efter, hvilket humør du er i, og bliv guidet af din mavefornemmelse i forhold til, hvad der føles godt, ser godt ud og ikke mindst møder dine daglige behov for optimal funktionalitet.

Lige netop en ny form for funktionalitet er udgangspunket for et af Samsungs mest innovative fjernsyn til dato, The Sero. Det opsigtsvækkende fjernsyn med lodret skærm er nemlig udviklet særligt til at kunne vise mobilindhold i høj kvalitet direkte på dit tv*. Når du ikke har behov for at browse Instagram, kan du nemt vende skærmen horisontalt og nyde underholdning som normalt.

*Se samsung.dk for mere information om koblingsmuligheder