Tjekliste: Dit tv kan mere, end du tror

Et TV kan i dag meget mere end bare at vise dit favoritindhold. Læs med her, hvordan du får mest muligt ud af dit fjernsyn.

© Bang & Olufsen

Hvis du spørger en almindelig dansker, hvad de bruger deres TV til, vil de fleste svare, at de streamer serier eller lignende. Spørger du om, hvor stort deres TV er, vil svaret være, at det er stort – meget stort. Især når det ikke er tændt, hvor det hænger som en sort firkant, der dominerer indretningen. Men sådan behøver det ikke at være. Ved at vælge det rigtige TV kan man få meget mere ud at det end de timer om aftenen, hvor der er tændt for skærmen.

Vi har samlet tre gode grunde til, at du skal vælge et TV, der samler billedkvalitet, design og ikke mindst lyd i en samlet pakke.

1. En fuldendt oplevelse

Når du skal vælge nyt TV, giver det god mening at fokusere på lyden, udover det gode billede naturligvis. Din oplevelse af film og serier løftes, når lyd og billede går op i en højere enhed.

Et eksempel på et TV, hvor den gode lyd er prioriteret, er Beovision Eclipse fra danske Bang & Olufsen. I deres ikoniske TV er det ultraskarpe billede fra OLED-skærmen i 4K HDR kombineret med en kraftig lyd i særklasse, hvilket gør din oplevelse meget levende.

På denne måde bliver det nærmest en biografoplevelse at se din yndlingsserie på TV.

Beovision Eclipse er designet til meget mere end at vise dit yndlingsindhold og har et kraftfuldt lydsystem integreret.

© Bang & Olufsen

2. Et forklædt musikanlæg

Vælger du et TV med lyd i høj kvalitet, kan du opnå muligheden for flere funktioner i èt, da du dermed kan bruge dit TV som musikanlæg - endda helt uden at have skærmen tændt, hvis du ønsker bare at lytte.

Beovision Eclipse indeholder et integreret højttalersystem, der er et kraftfuldt 450 watts trekanalssystem, som giver dig en enestående lydoplevelse. TV´ets soundbar er en af de bedste på markedet, det afspiller let din yndlingsmusik, når du streamer via Apple AirPlay 2, Bluetooth eller Chromecast built-in, og det kan tillige indgå i et Multiroom-setup med andre højttalere.

3. Et løft til indretningen

At samle TV og musikanlæg i ét, gør det enklere og lettere at skabe et smukt og stilsikkert hjem.

Med sit slanke og stilrene design fremstår Beovision Eclipse som et smukt møbel i sig selv. Det tager sig godt ud fra alle vinkler, om det placeres på gulv eller væg, og du sætter selv dit eget personlige præg på udtrykket ved at vælge mellem forskellige covers til soundbaren i eksklusive materialer som aluminium, egetræ eller stof i flere varianter.

© Bang & Olufsen

Læs meget mere om Beovision Eclipse her, hvor du også finder din lokale forhandler, så du kan få hele oplevelsen i butikken.