Tag spa-stemningen med hjem i indretningen

Det er en æstetisk oplevelse at træde ind på de bedste spasteder i Danmark, og derfor er der også en god sandsynlighed for, at du kan tage lidt inspiration med hjem. Både badeværelse, soveværelse og stue kan nyde godt af et strejf wellness. På den måde bliver det behageligt og afslappende at opholde sig i rummene.

© depositphotos.com

Et spaophold kan inspirere til alt fra farvevalg til materialer, lys og dufte. Det er nemlig en oplevelse, der forkæler alle sanser, og dét kan du også gøre derhjemme. Bemærk hvordan de afslappende omgivelser påvirker dit nervesystem, og tag de bedste idéer med dig hjem.

Få inspiration på et luksuriøst spa ophold

Du finder et hav af skønne spa ophold på Sjælland, hvor du kan tanke op på energi, overskud og ikke mindst inspiration. På den måde kan du vende tilbage til boligprojektet med friske idéer og en følelse af velvære i krop og sind.

Blandt de populære ophold finder du eksempelvis Kurhotel Skodsborg i Nordsjælland, som tilbyder stort set alt indenfor spa, selvforkælelse og wellness. Her kan du nyde en afslappende eftermiddag alene, eller du kan vælge et spaophold for 2 og invitere din partner eller din veninde med.

Du er garanteret ét af de bedste spa ophold hos Kurhotel Skodsborg, som inviterer indenfor i den prisbelønnede spa. På kurhotellet finder du desuden en række labre wellness-behandlinger lige fra nordisk hamam til massage. Så er det nemt at tanke op, få inspiration og blive klar til boligprojektet.

Tips og tricks til at indrette med spa-indslag

Vil du gerne bringe den velgørende atmosfære med hjem i dit nye boligprojekt? Forståeligt! Det kan du gøre på mange forskellige måder, og det behøver hverken at være svært eller dyrt. Det kræver blot et par simple tips og tricks.

Spa handler i høj grad om at forkæle sanserne og få krop og sind helt ned i gear. Det kan du gøre derhjemme ved at tilføje aromatiske duftpinde eller duftlys, varme og behagelige lyskilder, bløde materialer, afdæmpede farver og naturelementer. Med disse ingredienser kan du hurtigt få skabt et luksuriøst rum, hvor man føler sig særligt godt tilpas.

Hvis du vil gå mere seriøst til værks, så kan du også investere i et spabad på badeværelset, så du får dit helt eget wellness-område, som du kan indrette med en skøn atmosfære og smukke naturmaterialer, så du rigtig kan forkæle sanserne og få kroppen helt ned i gear i hverdagen. Hvis du er så heldig at have en lækkert badekar, så kan du også omdanne det til et wellnessområde med duftlys og skønne bløde materialer.

Ved både at bruge dit spaophold til at genoplade dine batterier og finde inspiration til boligprojektet får du det fulde udbytte af opholdet. Derfor er det som oftest en skøn og afstressende investering i en tid med megen forandring på hjemmefronten.