SIDSTE CHANCE Tilmeld dig Bolig Magasinets store indretningskursus

Elsker du at indrette - eller synes du faktisk, det er drønsvært? Med vores digitale kursus klæder vi dig på til at skabe indretning derhjemme, som gør dig glad helt ind i hjertet.

10. marts 2022 af Redaktionen


Vi har kogt essensen af "god indretning" ned til Bolig Magasinets digitale indretningskursus

Hvorfor, tænker du måske, når vi hver måned sender et magasin på gaden fyldt med lækre hjem, tendenser, tips og tricks.

Fordi vi gerne ville gå endnu mere i dybden med teorierne og mekanismer bag indretning, som gør, at den føles vellykket uanset hvilke trends, tendenser og stilarter du sværger til. 

For kun 799 kr. får du adgang til alt indholdet og lærer en metode, som aldrig bliver forældet!

Det er en metode, som tager dig fra tomt rum til den sidste finish, og som du kan hive frem og bruge igen og igen, hver gang du skal indrette alt lige fra køkken til den svære entré. 

Vi er med andre ord gået et spadestik dybere og deler al vores viden og inspirerende eksempler, som ruster dig til at skabe dit drømmehjem. 

Men tag ikke bare vores ord for det...

Det siger tidligere deltagere

"Jeg synes, det var super godt. Meget bedre, end jeg havde regnet med til den pris"

★★★★★


"Nemt at tage videre og gøre brug af umiddelbart efter gennemførelsen af kurset"

★★★★


"Lærerigt med super inspiration til at indrette et hjem. Kurset er gennemtænkt i sin opbygning fra A til Z. Tak for et virkelig godt kursus"

★★★★★

Tilmeld dig nu og glæd dig til smukke resultater

10 moduler med alt, du skal vide


  • 1 Velkommen – Få styr på, hvordan du griber kurset an og hvilke redskaber, det er rart at have i penalhuset.
  • 2 Inspiration – Bliv skarp på, hvor du finder den bedste inspiration, og hvad du stiller op med den, når du finder den.
  • 3 Farver – Vi dykker ned i farveteorien og alt, du skal vide for at finde frem til den farvepalet, som fungerer for dig + ser, hvordan andre har gjort.
  • 4 Materialer, mønstre og former – Lige så vigtige farver er for indretning er materialevalg og mønstre, hvis du vil tage din indretningen næste niveau. Vi ser på effekten.
  • 5 Behov - Bag ethvert godt resultat ligger det gode forarbejde. Du bliver klædt på til at grave et lag dybere i det rum, du står i, før du går i gang med din konkrete plan.
  • 6 Moodboard – Der er en grund til, at mange professionelle sværger til dette 'fluffy' redskab, og nu skal du med ombord på "team moodboard".
  • 7 Opmåling – Undgå grumme overraskelser, når møblerne skal på plads. Vi viser dig, hvordan du klarer dette punkt med mindst besvær og fejl. For det skal gøres.
  • 8 Møbelvalg – Realiser dine drømme og planlæg dine indkøb uden om fejlkøbene, mens du bruger pengene, hvor det giver mest mening.
  • 9 Styling – Kom helt i mål, og sæt prikken over i’et med styling. Vi skal se på de vigtigste discipliner: fra reolen til billedvæg, stilleben og meget mere.
  • 10 Case – Se metoden i brug på et konkret rum fra start til slut.

Til at sikre, at du kommer godt igennem, guider vores stylist Julie Løwenstein dig. 

Vil du vide mere om vores store digitale indretningskursus, kan du læse mere og tilmelde dig her - men skynd dig! 

--> Tilmeldingsfristen er 1. april 2022

Håndplukket til dig

Seneste

Måske er du interesseret i ...