To nye farver, der kan forny dit hjem i 2020

Tænk ud af boksen, og brug farver, der beriger både sindet og stilen, når du maler hjemmet.

© Beckers

En gang maling kan gøre underværker, hvis du trænger til fornyelse derhjemme – Hvad enten du er i gang med en større forvandling, eller hvis du bare gerne vil fremhæve en smuk detalje.

Men hvilken farve skal du vælge? Det kommer selvfølgelig helt an på din personlige stil og det udtryk, du går efter. Til inspiration får du her to nye trendfarver fra Beckers, der virkelig kan gøre en forskel i hjemmet.

Frisk og energisk

© Beckers

Hvis du vil give dit rum et nyt og anderledes udtryk, men ikke vil af med de hvide vægge, kan du i stedet kaste dig over døre, karme og lofter og give dem en smuk farve - særligt hvis du har smukke paneler eller relieffer.

Den gule Sahara, også kaldet Optimistic Yellow, fra Beckers udstråler en vital energi og fil få dit rum at fremstå friskt og lyst. Gul er en positiv farve, der emmer af glæde og charme, og vil derfor skabe en dejlig atmosfære i rummet.

Brug Sahara med grafiske mønstre, prikker og med farver som sort, hvid eller grå, hvor den vil komme til sin ret. Den går desuden godt sammen med spejle, krom og andre glansfulde overflader og materialer.

Varm og blød

© Beckers

Ønsker du at skabe blød og romantisk fornemmelse, for eksempel på dit arbejdsværelse eller i din stue, kan du kaste dig ud i en smuk, varm tone som Beckers' Anemon, kaldet Soft Pink.

Mal enten alle vægge i den bløde, lyserøde nuance for et overraskende og varmt udtryk. Eller afmærk en zone i læsehjørnet, hvor du også maler eventuelle hylder eller skabe i samme farve for at indramme en helt særlig hyggezone, der udstråler ren afslapning.

Brug Anemon sammen med bløde tekstiler, elementer i neutrale toner og møbler med tekstur, og fremhæv farven yderligere med mørke træsorter.