Trekantsvinduer, unikke klinker og hyggelige alkover: Se 9 nybyggeres favoritløsninger

Det bedste ved nybyg er, at du kan vælge de løsninger til huset, du har allermest lyst til. Læs med her, hvor vi ser nærmere på ni smukke løsninger, der er ejernes personlige favoritter i deres nybyggede huse.

© nybyg_smarthome

Drømmer du om et åbent køkkenalrum, en hyggelig alkove, luksuriøst hjemmespa eller måske et panoramavindue, så du kan nyde udsigten?

Mulighederne er mange, når du vælger at bygge nyt. Her kan du nemlig selv designe dit hus til netop det liv, du lever. Men hvordan får man de gode idéer, der gør huset til dit drømmehjem?

Netop den tanke fik Milton Huse til at spørge en gruppe af deres nybyggere, om de havde lyst til at dele de bedste idéer fra deres eget nybyggede hus – og det kom der en strøm af billeder med kreative og personlige løsninger ud af.

Kig med her, hvor vi ser nærmere på nogle af de fineste idéer.

Invitér lyset ind

Et godt lysindfald er en af de vigtigste faktorer, når det kommer til vores hjem. Det gælder naturligvis også, når du bygger nyt, og derfor er det en god idé at overveje, hvordan dit nye hus kan udnytte dagslyset på den mest optimale måde.

Se med her, hvor tre nybyggere har brugt forskellige vinduesløsninger til at opnå de smukkeste lysindfald.

@_camillahald er glad for valget af trekantsvinduer over husets dobbeltdøre. Det giver et fantastisk lys og åbner rummet på en skøn måde.

© _camillahald

@nordjyskevilla bedste beslutning var det rummelige køkkenalrum med et stort ovenlysvindue, der giver masser af lys i rummet.

© nordjyskevilla

@nybyg_og_redecor valgte et stort vinduesparti i stuen for at få maksimalt udbytte af den smukke udsigt.

© nybyg_og_redecor

Plads til hygge

En af de helt store boligtrends, der har vundet frem de seneste år, er alkoven. Det lille rum i rummet indbyder til hyggelige stunder med familien og afslappende pauser fra hverdagens travlhed.

Se her, hvordan to nybyggere på fineste vis har integreret en alkove i hjemmet.

@completemyhome bedste beslutning var den hyggelige alkove, der bliver flittigt brugt af familiens børn og gæster.

© completemyhome

@nybygger_familienaastrup valgte en alkove så stor, at den kan rumme hele familien. Opbevaringsrummet under, er praktisk til havehynder og julegaver.

© nybygger_familienaastrup

Smukke – og praktiske – løsninger

Akustikpaneler har taget os danskere med storm – og med god grund. De lange trælameller er nemlig særdeles praktiske samtidig med, at de ser godt ud. De giver hjemmet et moderne og nordisk look, mens de forbedrer akustikken ved at absorbere lyd og mindske rumklang.

Herunder har en nybygger fået den smukkeste akustikvæg med indbygget biopejs, der kan nydes fra både stuen og køkkenalrummet.

@mette_dyrbjergs bedste beslutning var at bygge en væg med akustiklameller og en indbygget biopejs mellem stue og køkken-alrum.

© mette_dyrbjergs

Rum til selvforkælelse og velvære

Et afslappende badeværelse med smukke fliser, badekar og ægte spa-stemning. Lyder det ikke godt?

De tre nybyggere herunder har hver især fået deres drømmebadeværelse. Der er skruet op for de luksuriøse detaljer, og de emmer af ro og velvære.

@completemyhome har valgt materialer til badeværelset, der komplementerer hinanden. Så som marmor, glasvæg og spejl med sort ramme, armaturer i messing og skabe i massiv eg.

© completemyhome

@nybyg_smarthome valgte at bygge et helt lille hjemme SPA med bl.a. smukke armaturer, et unikt klinkevalg og badekar.

© nybyg_smarthome

@nybyggeri_og_boliginspiration valgte en smuk indretning af badeværelset med bl.a. badekar. Ren luksus og selvforkælelse.

© nybyggeri_og_boliginspiration