3 trin til farverige uderum - uden at købe nyt

Gør din have og terrasse klar til sommeren med fine farver, der kan friske dit uderum op.

Eksempler på farverige uderum
© Beckers

Med foråret er det endelig tid til det skønne udendørsliv. Brug anledningen til at give din terrasse en overhaling med en farverig makeover, der giver nyt liv til træværk og møbler, uden du behøver købe nyt.

Læs med her, og få gode tips til, hvordan du gør din have og din terrasse klar til sommeren med friske farver og kreative løsninger.

1 Giv din terrasse en ny farve

Efter nogle lange, kolde måneder kan din terrasse have brug for at blive frisket op. Start med vask og oliebehandling, så træet får glød og bliver beskyttet mod vind og vejr. Med den vandfortyndbare Elite Træolie fra Beckers kan du få tonet olien i et utal farver, så du kan give terrassen en smuk farve som lysegrøn eller himmelblå.

Tilføj farve til dit uderum med farvede puder og tæpper
© Beckers

2 Genopliv dine gamle havemøbler

Er du træt af dine gamle havemøbler eller er de præget af lang tids udendørsbrug, er der ingen grund til at skifte dem ud, hvis de virker. Genbrug dem i stedet ved at give dem nyt liv og et friskt look med smukke og fine farver. Med Perfekt Træbeskyttelse fra Beckers kan du male møblerne med omtanke for dig og miljøet, da det er svanemærket.

Farvede møbler tilfører hygge til uderummet
© Beckers

*TIP Mal dine gamle møbler i friske, naturlige toner som terrakotta eller mosgrøn for et nyt look, der skaber harmoni i haven.*

Grønne potteplanter tilfører flot farve til uderummet
© Beckers

3 Mal krukker og potter

En anden måde, du nemt kan tilføje mere spræl og flere farver, er ved at male dine gamle krukker og potter. Mal dem i forskellige, milde farver eller tone i tone, så det kan give liv på terrassen. Du kan også lave forskellige mønstre med malertape, som kan give dine krukker et personligt og geometrisk look.