© ILVA

4 tips til en romantisk have

Rattan, lyse farver og masser af roser i alle afskygninger. Lad solen skinne over en romantisk have, og indret dit uderum med moderne fortolkninger af haveklassikere.

11. maj 2020 af Benjamin Creative for ILVA

Gå klassisk til værks, og indret haven med hyggelige møbler i rattan og bambus, der giver et romantisk look. Naturlige, milde farver falder perfekt i spænd med sommeren, om så det er til sommerhuset eller til hjemmets grønne have. 

Her får du tre tips til, hvordan du skaber en romantisk have med et moderne tvist, mens du nederst i artiklen finder et væld af fine ting fra ILVA, du kan bruge til at fuldende den romantiske stil.

Indret med organiske former 

Flet er omsider kommet tilbage i boligen, og det gælder også i haven på terrassen. Vælg møbler i organiske former i materialer som rattan, bambus og flet for at omfavne det naturlige look. Det giver en hyggelig stemning af sommerhus og ren afslapning. 

2 Krukker en masse 

Indret terrassen og haven med masser af krukker i alle slags størrelser og materialer med forskellige buske, roser og planter i fine arter og farver som hvid, gul og rosa. Det giver et dynamisk, let rodet look, der understøtter den afslappede og romantiske stemning. 

© ILVA

PÅ BILLEDET Olano solseng, l 185 x b 79 cm, 3.999 kr. Hedmark pudebetræk i sennepsgul, l 50 x b 20 cm, 159 kr. Grit pudebetræk i mørkegult tidselmønster, l 45 x b 45 cm, 349 kr. Silvia pudebetræk i sennepsgul bomuldsfløjl, l 50 x b 50 cm, 249 kr. Addy plaid i bomuld, l 200 x b 130 cm, 399 kr. Alt fra ILVA

3 Brug naturlige og friske toner

Brug masser af puder, plaider og udendørstæpper i milde toner som lysegul, mintgrøn og elfenben for at skabe et lyst og indbydende miljø, der er lige til at slænge sig i. Gå efter naturlige tekstiler, der kan tåle at blive vasket, efter de har været en tur i haven. 

© ILVA

PÅ BILLEDET Thinna planteopsats i naturfarvet rattan, h 45 x dia. 42 cm, 449 kr. Forest bademåtte i teaktræ, l 40 x b 40 cm, 199 kr. Bamboo deco stige i bambus, h 171 x b 54 cm, 299 kr. Alt fra ILVA

TIP Skab en udendørs minispa i et hjørne af haven med et badekar i zink eller træ, og lav afskærmning i ubehandlet træ for et naturligt look. 

9 items til den romantiske have

Håndplukket til dig

Seneste

Måske er du interesseret i ...