Det blev lige pludselig meget interessant at rejse til New York om sommeren - tror vi

Det store æble bliver glohedt, når sommersolen rammer skyskraberne, men snart er det måske ikke et argument mod NYC om sommeren.

© Brooklyn Point

Svøm mod New York City skyline

I New York vil de i 2021 kunne tage en dukkert i den allerhøjeste infinity pool i den vestlige verden nogensinde!

En 'infinity pool' er den slags, du sikkert kender fra Instagram-billeder, hvor folk er på eksklusiv ferie og slænger sig i en pool, hvor du ikke kan se nogen tydelig kant.

Det ser nærmere ud som om vandet står af sig selv eller burde skylle ned over en kant, fordi det kun er en facade af glas, der markerer slutningen på den.

Poolen bliver placeret oppe i 68 etagers højde på toppen af den bygning, der kommer til at hedde Brooklyn Point.

Her vil den luksuriøse saltvandspool ligger med udsøgt udsigt over Manhattan på den modsatte side af East River og på selve tagterrassen vil der være udendørsbruser, filmfremvisninger under åben himmel og al fresco middage.

Luksus med luksus på!

Men om almindeligt dødelige får lov at dyppe tåen i luksuspølen beretter New York post, der omtalte byggeprojektet tilbage i februar, desværre intet om... Men har du 100 mio dollars i banken kan du jo overveje at købe den dyreste lejlighed nogensinde i området, som ligger i det store tårn. Så skulle du vist være sikret en plads i en af solsengene deroppe formoder vi.

© Brooklyn Point