Giv din have en makeover med stemningsfuldt lys

Brug smart lys i haven eller på altanen, og skab en lækker atmosfære, der passer til dit humør og din personlige stil.

© Signify

Når du indretter din bolig, er der mange faktorer, der spiller ind for at skabe en god og hyggelig atmosfære. En af de vigtigste er gode lyskilder, der både har en praktisk såvel som en æstetisk rolle - også udendørs.

Det behøver hverken være alt for bekosteligt eller besværligt at montere og installere lækkert lys i haven. Derfor guider vi her til, hvordan du kan forvandle din have, terrasse eller altan med smart udendørslys.

Skab stor effekt med små detaljer

Ofte er det de små ting, der kan gøre den helt store forskel. Sådan er det også med lys og lamper, hvor selv de mest diskrete og simple løsninger kan have stor effekt på indretningen.

LÆS OGSÅ Lav dine egne snoede lys

© Signify

PÅ BILLEDET Din lightstrip kan nemt styres fra Philips Hue-appen, hvor du blandt andet kan indstille timere, vælge farve og tilføje andre lyskilder.

Med Philips Hue Outdoor LightStrip får du en fleksibel og energibesparende lightstrip, der kan bøjes og formes alt efter formål og behov, og du kan nemt selv installere den med de medfølgende klemmer og skruer. Brug den for eksempel under dine møbler på altanen for en optisk illusion, og vælg mellem et væld af farver og nuancer til lysskæret, så det passer præcis til den ønskede stemning.

Saml udtrykket med det rette lys

Tæpper, puder og plaider er alt sammen med til at skabe en hyggelig stemning på terrassen. Lys er lige så vigtigt, når det kommer til at skabe en god atmosfære og kan være med til at samle hele udtrykket og stilen.

© Signify

PÅ BILLEDET Varme nuancer giver et behageligt og hyggeligt skær i havens hjørner, så aftener kan nydes endnu længere udendørs.

Med intelligente lamper kan du give din terrasse lige det look, du ønsker og har brug for, om så det skal matche din stil eller danne ramme om en særlig anledning.Intelligent og energibesparende havebelysning fra Philips Hue giver dig utallige muligheder for at omdanne din terrasse til et smukt og stemningsfuldt udendørsareal.

Med over 16 millioner farver og nuancer kan du med spots og lamper fra Phillips Hue skabe hvilket som helst udtryk med lyset. Hvad enten du vil lede tankerne hen på tropisk tusmørke eller smaragdgrønne øer, eller om du bare gerne vil slappe af i varmt eller køligt lys. På den måde kan du samle hele stilen og udtrykket på din terrasse.

© Signify

PÅ BILLEDET Med de intelligente lamper kan du imitere de tropiske himmelstrøgs smukke farver, så du kan tage på lækker ferie i din egen baghave.

Alle udendørsprodukter med lav volt fra Philips Hue er udviklet til at modstå vind og vejr og kan nemt installeres uden elektriker. Tilslut dem din Phillips Hue Bridge, så du kan bruge udendørslamperne med resten af dine Hue-produkter. Læs meget mere om intelligent og lav volt-udendørsbelysning fra Philips Hue her, hvor du kan gå på opdagelse i de smarte løsninger.